Prilba po úraze hlavy na bežné nosenie pre 4 - 5 ročné dieťa
Ahojte. Pred dvoma mesiacmi padla na moju Simonku dvojmetrová drevená okrasná stolička. Rozbitá lebka, otras mozgu, krvné zrazeniny, vytečená likvora atď. Už sme doma, je z najhoršieho vonku. No ešte stále máme problémy s očkom. Uteká nám. Po mesačnom pobyte doma sa mi videlo, že sa to krásne spravilo...a ani to nebolo skoro vidieť....Boli sme aj u očnej lekárky a tá povedala, že je to fajn, no musíme nosiť okuliariky....A nešťastnou náhodou si v nedeľu buchla zasa hlavičku o pult v obchode a všimla som si, že zasa jej to očko uteká. Nie tak veľmi ale predsa. Neviete náhodou, kde by sa dala zohnať nejaká ochranná prilba? Aspoň dovtedy, kým nebudeme mať tú lebku zrastenú a riziká zažehnané. Možno je to otázka na pol roka. Na internete som našla len pre maličké detičky, ktoré sa učia chodiť. Vopred ďakujem za tipy...
tusim toto http://www.babymarket.sk/sk/2431/1884/ok-baby-d...
len je to do 20mes, neviem ci je nieco aj pre vacsie deti
@simoro1510 ja som takto videla dieta chodit s beznou prilbou na bicykel. len neviem ci by si prijala aj take riesenie

ja som niekde videla prilbu co vyzerala ako siltovka, len vnutri bola pevna a na vrchu latka.... ale nespomeniem si kde, s najvacsou pravdepodobnostou niekde tu na MK vo fotoblogu