Trimaleolárna zlomenina členka: Ako prebieha rehabilitácia?
ahojte viem že táto diskusia už tu je veľa krát ale nedocitala som sa nikde nič..som 8 týždeň od zlomeniny a operácie členka vložena platnička a šruby..6 týždňov sadra..no už som týždeň bez sadry ale moja noha je drevená nedokážem na nu ani len stupit (tŕpnutie,opuch)samozrejme že je.Moja otázka znie ako dlho vám trvalo kým ste sa na nohu postavili a ako prebiehala rehabilitácia a ako dlho ste chodili na rehabka?
@avlys11 Ahoj no ja to mám asi o dosť horšie keďže mne ten členok opucha mam ho ako balón a to som 6 mesiacov po operácii..Ako aj ja chodím hore dole všade pešo aj po schodoch len potom po námahe začne bolieť ešte viac.. konečne mám všetky vyšetrenia porobene a v pondelok má čaká vybratie toho vsetkeho čo tam je..Popravde neviem sa dočkať toho dňa 😁😁
@danicka92 tak držím palce nech to dobre dopadne😉
Ahojky tak konečne už mám aj ja po zákroku všetko z nohy vybraté a pocit je neopísateľný nič nebolí nič netlačí.Cupitkam si normálne bez pomoci palíc.takže už len zahojiť a nový štart.. Všetkým prajem skoré uzdravenie a do budúcna hlavne pomaly 😁😁😁

@danicka92 ahoj. Mňa operovali 18.2. 5 týždňov som mala ortezu. Keď mi ju dali dolu ešte 2 týždne som mala barle ale potom už nič. Dnes 3 mesiace od operácie chodím bez krivania. Chodím hore dolu po schodoch. Šoférujem a robím doma všetko. Bolesti nemám žiadne. Ale každý je iný. Mne lekár povedal ze nemám prah bolesti. Ze som sa veľmi rýchlo dala dokopy. A to mam za sebou dve operácie. A čo mi pomohlo? Hneď ako mi dali dolu ortezu tak som plávala. Mám doma vyhrievaný a krytý bazén tak som cvičila vo vode. A pani doktorka na RHB pozerala ze co mi ma ona robiť keď všetko zvládam 😉💪
@avlys11 Ahoj no ja to mám asi o dosť horšie keďže mne ten členok opucha mam ho ako balón a to som 6 mesiacov po operácii..Ako aj ja chodím hore dole všade pešo aj po schodoch len potom po námahe začne bolieť ešte viac.. konečne mám všetky vyšetrenia porobene a v pondelok má čaká vybratie toho vsetkeho čo tam je..Popravde neviem sa dočkať toho dňa 😁😁