icon

Tržná rana v tvári 4 cm, a 6 stehov

lolajda
27. mar 2018

Dcerka dnes mela uraz😭, spadla na hranu stolu, primo pres celou tvar, hluboká rana 4cm, byli jsme sit,6 stehů. Ja se asi zblaznim, bude mit památku na cely zivot😭. Mate s tim zkušenosti, co se vam osvědčilo, co s tim delat az se to zhoji? A jeste.. zasili ji to tim klasickým způsobem-zebrikem nebo jak bych to rekla. Nedela se to i jinak nejak? vim ze segre to kdysi daavno dělali nejak pozdelne. Mimochodem, vcera jsme odeslali pojistku jeji, ktera samozrejme jeste asi neplatí 😬. No ale to je vedlejší, radsi kdyby byla v poradku

Tržná rana v tvári 4 cm, a 6 stehov
Strana
z2
janulik2008
28. mar 2018

@julma preboha 🤧🤕🤧 trz ma strach zo psika vsak? chudatko male 😭

mihula
28. mar 2018

skus biolampu,velmi dobre učinky.Poctivo,niekolko krat za den a dlhodobo

bimbambim
28. mar 2018

detom sa dobre hoja jazvy Ked som mala 12 rokov tak ma pohryzol pes na tvar natrafili sme na super chirurga zasil krasne ano vidno mi to lebo som mala cca 35 stehov cez celo ucho a hlavna tepna syn tiez spadol ale na pohotvosti sme neboli ma mini jazvicku druhy uraz spalil si prstom ohnom krasne zhojene dala by som repik neskor momentalne by som nechala tak aby sa jej tam nedostala infekcia

ukulela
28. mar 2018

@lolajda hlavne sa teraz nestresuj. detom sa hoja taketo veci lepsie, ako dospelym. kde vam to sili? ked pojdes na kontrolu, pytaj sa na moznosti, prip volaj na nejaku plasticku chirurgiu. jazvy sa daju odstranit. prip ti odporucia masticky a dalsie veci. viem, ze jazva a popalenina je ine - ale synovec 2 rocny chytil do ruk zeravzu zehlicku, cela dlan popalena, hnusne preukrutne, nic mu nezostalo - to len na to potvrdenie, ze deti sa nam hoja lepsie 🙂 ja by som tiez myslela, ze tam nalepia tie stripy aj, ako pisali baby ... prip zajtra zavolaj a opytaj sa na to. a hlavne teda nestresuj. ak ostane ciarka, bude ako materske znamienko cindy crawfordovej. a keby to aj nebolo pekne, tak plasticky chirurg dnes poriesi vsetko. bud rada, ze sa horsie nestalo. musis to brat tak a neobvinovat sa.

lolajda
autor
28. mar 2018

Ach jo, diky holky za uklidnění, ja mam takovy strach, ze tam zůstane jizva. Jsem hrozny detailista, resila jsem synovi rovnatka apod aby mel hezky vyraz a vysněné dcerce se stane toto. Jsem nastvana. Jako je jasne, ze jsem rada žen jinak je zdrava, ale i tak to štve. Každopádně diky za každou radu a uklidnění, pomáhá to. Jeste jsem premyslela, ze jsme meli obětovat hodinu cesty navíc a jet mam plastickou chirurgii primo. Ikdyz zas byl vecer, kdoví jsk funguje tam pohotovost...

julma
29. mar 2018

@lolajda aktualna. licko sa jej zahojilo pekne. pod pusou to este podla mna vybledne

lolajda
autor
29. mar 2018

@julma at to uz aspon takove🙏

lolajda
autor
29. mar 2018

Jinak jeste toto jsem vypátrala, kdyby nekdo potřeboval. Pro nas uz pozde 😤

bibyke
29. apr 2018

Ahoj. Nas maly mal pred dvomi tyzdnami rovnaky uraz. Tiez o kraj stola,mame podobny stol ako vy,len syncek si roztal celo. Nastastie mu to ale nezosivali,len prelepili tymi naplastovymi stehmi a pekne sa mu to zahojilo.

lolajda
autor
30. apr 2018

L@bibyke to bude mit hezke, a na cele bych to snesla lip net na te tvari. Ale bolelo je to urcite řádně 🙈

bibyke
30. apr 2018

@lolajda dakujem. No ano plakal,ale to by nebol on keby vydrzal par dni bez nejakeho urazu.. furt pada a tak sme si uz aj zvykli😁

bibyke
30. apr 2018

@lolajda vy to mate uz urcite pekne tiez

lolajda
autor
30. apr 2018

@bibyke vubec ne😏

bibyke
30. apr 2018

@lolajda juj malinka😢 ale urcite jej to casom vybledne. Nech sa vam to cim skor zahoji✊✊✊ Aj natierate niecim?

lolajda
autor
30. apr 2018

@bibyke jasne, vsechno mozne děláme a moc se to nelepší. Tlakové masáže, mastim stratamedem, sadlem, na laser chodíme, prekryvame proti slunci a nic moc. Su z toho nešťastná

bibyke
30. apr 2018

Nebojte nic,urcite sa to pekne zahoji,netreba mysliet na nic zle,je to este dost cerstve,chce to len cas😙

sisa4444
11. feb 2019

@luna116 dobry den, prosim po kolkych rokoch po uraze ste zacala pouzivat heparoid? Dakujem v klude info do sukromnej spravy

julma
12. feb 2019

@lolajda ahoj, ako sa držíte? je to uz bledšie? inak máš nádhernú dcérku jazva nejazva
rano Ti odfotim Alzbetku

lolajda
autor
12. feb 2019

@julma ahoj, ikdyz uz je to dlouhá doba a každý rika, ze to neni videt a hezky se to zahojilo, ja to porad vidim. Je pravda ze se to zahojilo v rámci možnosti hezky Ale stejne to jde odcas videt. Zalezi jestli se zpoti, nebo ji ličko zmrzne a hned to vystoupne. Ale tak aspon ze takto no.

julma
12. feb 2019

waaaau perfektne sa to zhojilo podla mna a este to stale bude lepsie, uvidis. no tesím sa s vami. ja viem, my mamy tazsie znasame tieto veci, ale myslim, ze mozeme obe dakovat Panu Bohu, ze su dcerky nielen zdrave ale nadalej krasne

julma
13. feb 2019
lolajda
autor
13. feb 2019

Jeeej, super to ma, svetla jizva, my ju mame prave jeste občas cervenu. Tak nevim jestli sa to jeste bude někam posunovat

julma
13. feb 2019

@lolajda neboj, ja verím, že časom vyblednu jazvy uplne

Strana
z2