Úder do hlavičky

dzeina45
23. jún 2016

Zdravím chcela by som sa spýtať dnes som nechtiac 7 týždňového syna udrela do hlavičky ako som ho dala nad seba bachla som ho o drevenú lištu u kamaratky v altánku kde je znížený strop bolo to nechtiac a nevšímla som si že je to tam až tak moc nízke malý mi dosť plakal ale potom sa upokojil a usmieval sa žiadne vážne zmeny som si naňom nevšímla mne sa zdá že tam má modrinku ale nik mu na hlavičke nič nevidí a to je to že neviem kde presne som ho udrela len sa bojím či som mu neublížila čo by mohlo nejako ovplyvniť jeho zdravie alebo tak ☹ ☹

edn
23. jún 2016

pokial negrca a neplace, tak je to ok 🙂 este sa toho stane 🙂

candii
23. jún 2016

Sleduj mu zrenicky ci reaguju rovnako.. ci nie je malatny ale velmi spavy.. nervozny.. nezvracia. Ak sa velmi bojis chod na pohotovost na rengen.. myslim si ze je lepsie ist aj za blbost ako nieco zanedbat..

jana_eyre
23. jún 2016

sleduj ho aj na noc, aspon 24h. aky je - ci nie je viac spavy, ci ho musis budit na krmenie, ci nezvracia viac ako obvykle a inym stylom /ak teda grcka/.. ked sa ti cokolvek nebude zdat, tak chod na pohotovost - je to este malinke babo.. ale neboj, deticky v tom veku su velmi flexibilne, urcite je ok.. drzim palce..

glorikarebeka
23. jún 2016

7 tyzdnoveho? ja by som isla a okamzite

misel0806
23. jún 2016

Je dost malinky ja by som sla na pohotovost u deti netreba nic podcenit...