icon

Úraz syna

anaj44
27. jún 2021

Ahoj zienky mam dost je.mi.az.zle

Mame doma 4r syna a 1r.babo

Syn je sidlo. Od mala.ak.ma.uraz tak z.hlavou

Stredu vystupoval v ms dokov chcel ist po schodoch siel s tatinom drzal sa zabradlia no spadol nestasne na vraj rovny betom no natrhol si cas t v puse do drzi dasno.o.zubky ale nebolo to.vela nesli sme ku dr
Vcera postavil sa na.svoju postel siel odlozit.hracku.smykla sa mu.noha spadol.nesrastne s pusou na.roh postele ten roh sa.mu vril medziperu a zuby

Noo je to na brane sitia
Az mi.je.zle povedzte ze to nie.len moj syn.je.taky expert som zufala nevladzem 😪😪😪

Vcera chxel odlozit hracku postavil sa na postel

ajko2011
27. jún 2021

Aj môj syn je taký 🤭😂 síce nemal nič zašité (chválabohu 👏), ale vždy niečo 🤦keď bol malý, večne mal rozbité ústa, čo stále padal 🤦 modriny už neriešim lebo keby toto videla sociálka tak mi ho zoberú za týranie 😂 zo školy prišiel s opuchnutým prstom (našťastie to bolo len narazené), potom zase u babky spadol (šmykol sa na prahu) a plakal, že ho bolí noha, nevedel chodiť tak sme boli na úrazovke, ale našťastie tiež len narazené...už som sa smiala, že ho tam budú poznať, keď každú chvíľu niečo vyvedie 😂 keby som mala všetko spomínať asi knihu napíšem 😂 naposledy šiel s dedom k susedovi a tam ho pichla včela do ucha 🤦 boli sme na rybách s dedom, tak spadol na kameňoch, že hneď rozbil koleno, zaliala ho krv, kamienky všade, ten plač keď som to umývala 🤦no stále niečo 🤦 všetky tieto jeho úrazy sa stanú, keď som s ním sama (manžel je kamionista) a mňa ide poraziť, že všetko si len ja vyžeriem

anaj44
autor
27. jún 2021

@ajko2011 presne no uz sme povedali ze ho dame do detskeho domovs do 18🤣🤣

majusikk
27. jún 2021

@anaj44 to je nič mi sme sa už sili asi 5krat je to v norme

ajko2011
27. jún 2021

@anaj44 no náš má 9 a stále niečo vyvedie 😂 ešte ma napadol úraz, ktorý patrí medzi tie posledné - šiel na kolobežke a tak spadol, že riadidlom si udrel hrudník (v úrovni pŕs), zošúchal kožu, modrina ako svet samozrejmosťou 🤦 asi hodinu v kuse plakal, že ho to bolí 🤦

anjelicek26
27. jún 2021

Vdaka mladsiemu synovi mam obehane vsetky urazovky a chirurgie v okoli... tiez taka perlicka ked mu sili bradu (tancoval na vani a uz som ho nezachytila), den na to sa potkol na poslednom schode a rozrazil si to zasa (sli sme zas sit), den na to sa strepal vonku s hojdacky a to uz chirurg kyvol rukou, ze bez sance... hlavu ma situ, s chrbata mu vyberali 5cm triesky co nahanal sliepku a napichol sa na plot (asi 12h pred odletom na dovolenku), a to je len spicka ladovca... no jo... na to si ako mama nezvyknes... on nema pud sebazachovy, nema ziaden prah bolesti, jemu proste nevadi, ked sa nieco stane... hypermobilita, svaly vsade, on proste aj strasne vela zvladne, sto krat som sediva, ked v zahrade na najvyssom strome ho zas vidim vylezeneho, ako pozera strakam do hniezda. Sportuje - hadzana, cvicenie na naradi, plavanie... 7 hodin v tyzdni... ale energie ma aj tak akosi prebytky...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
suzie28
27. jún 2021

Môj brat bol taký .. od malička stále padal na hlavu a ešte v predškolskom veku mal už 2krat šitú hlavu . Mama už nevedela čo s ním . Jediný chalan pri 3sestrach a stále nejaký úraz . Na koniec vyštudoval fyzioterapiu 😃 asi sa mu zapáčilo to nemocničné prostredie 😃

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
anaj44
autor
27. jún 2021

@anjelicek26 joj akk som sa zasmiaka ze aky expert nahanal sliepku dakujemaspon vuem ze to niesom neschopna

anjelicek26
27. jún 2021

@anaj44 ja si opakujem, ze dievca spomen si na tych milion padov, kde si ho zachytila... a veru to bolo viac ako tolko krat v poslednej sekunde... ale neda sa byt vzdy a vsade. Trener je ale za to s neho nadseny, ze vsade samy sval a neboji sa nicoho aj salta robi bez stipky strachu...

aniele
27. jún 2021

Dieťa nemusí byť ani šidlo, aby sa zle udialo. Minule sa ma synovec pýtal, ako sa to stalo, že jeho otec, môj mladší brat, dostal tehlou do hlavy. Tak som mu začala rozprávať genézu jaziev jeho otca (má ich po tvári zo 7). On bol inak dieťa " kam ma posadíš, tam som". Takže - bývali sme na samote na kopci v lese. Náš dom, vedľa dom maminej sestry. Bežal k nim, potkol sa, čelom na železnú odtokovú rúrku. U tety sa inokedy tak zvrtol na šezlóne, že si rozbil čelo o radiátor. Zase v zime (otec nám robil klzisko na dvorčeku), si upínal na tom ľade lyže, držiac palice hrotom nahor. Tú jazvu má tak blízko oka, že... No a tá tehla - u starkých na dedine rozoberali humno. Klasicky. Zhora si starší bratranci navzájom v reťazi hádzali tehly. Primotal sa medzi nich! Mám pokračovať? Dieťa nikdy neustriehneš na 100%.

anaj44
autor
27. jún 2021

@aniele ja ze som neschopna to uz tolko na urgenre bol ze des