Vyplatí poisťovňa Kooperativa peniaze za vyvrtnutý členok?
Prosím vás, plnila vam poisťovňa Kooperativa vyvrtnuty členok aj ked vam doktor nedal na nohu fixaxiu alebo bandáž?
@lucia0118 Zalezi od toho ake mas pripoistenia v ramci tvojej zmluvy-co sa ti tam vsetko vztahuje. To si treba najprv pozriet.
No mame generali,a muzovi vyplatili vsetko do bodky,aj hypo 2splatky vratili na ucet.Bol na pnke ale velmi dlho,este aj teraz to ma opuchnute a nosi ortezu,sem tam mi este povie,ze ho to boli.Chirurg sam povedal,ze sa to hoji proste az 3m,ze je to horsie ako zlomenina.
@lucia0118 Zalezi od toho ake mas pripoistenia v ramci tvojej zmluvy-co sa ti tam vsetko vztahuje. To si treba najprv pozriet.
@motylik2559 mam tam aj vyvrthutie členku, len mi to lekár ani neobviazal ani nezafixoval
@motylik2559 mam tam aj vyvrthutie členku, len mi to lekár ani neobviazal ani nezafixoval
@lucia0118 Tak si skus kuk podmienky vo VPP k tvojej zmluve a konkretne k tomuto pripoisteniu co treba splnat na poistne plnenie. Alebo este mas moznost zavolat zajtra na call centrum a opytat sa ich. Ale VPP k svojej zmluve by si mala mat a tam je pisane k pripoisteniam co mas poistene, co treba k narokovatelnosti🙂
@lucia0118 Tak si skus kuk podmienky vo VPP k tvojej zmluve a konkretne k tomuto pripoisteniu co treba splnat na poistne plnenie. Alebo este mas moznost zavolat zajtra na call centrum a opytat sa ich. Ale VPP k svojej zmluve by si mala mat a tam je pisane k pripoisteniam co mas poistene, co treba k narokovatelnosti🙂
@motylik2559 no čítam že musím mať fixaxiu a tu mi doktor nedal 😭 1.12. mam kontrolu, ak mi dá obväz alebo podobne, to už asi poisťovňa nebude akceptovať keď nemám na prvej lekárskej správe nič
@motylik2559 no čítam že musím mať fixaxiu a tu mi doktor nedal 😭 1.12. mam kontrolu, ak mi dá obväz alebo podobne, to už asi poisťovňa nebude akceptovať keď nemám na prvej lekárskej správe nič
@lucia0118 No poväcsine chcu vsetky LS, ktore mas od prvej, takze je pravdepodobnost,ze to neuznaju. Ale skus si to este overit cez poistovnu pre istotu. Drzim palec
@lucia0118 No poväcsine chcu vsetky LS, ktore mas od prvej, takze je pravdepodobnost,ze to neuznaju. Ale skus si to este overit cez poistovnu pre istotu. Drzim palec
@motylik2559 ďakujem 🙂
Liečba musí presiahnuť 14 dní. Potom záleží od diagnózi čo určí lekár
@lucia0118 ja som mala pomliazdenu narazila som. Neobviazal mi to . Mala som ten kúsok nohy opuchnutý a Bolel. dostala som plnenie 😏 záleží od toho čo napíše lekár.
Liečba musí presiahnuť 14 dní. Potom záleží od diagnózi čo určí lekár
@natiblaskova
@natiblaskova lekár mi napísal do správy diagnózu- vyvrtnuty členok, a do správy mi napísal opuch
@natiblaskova
@natiblaskova lekár mi napísal do správy diagnózu- vyvrtnuty členok, a do správy mi napísal opuch
@lucia0118 to je super, už len dodržať tých 14dni

@lucia0118 ja som mala zlomenu nohu bez fixacie a poistovnu to nezaujimalo. Nalez bol jasny, liecba stanovena, bez problemov vyplatili vsetko podla zmluvy. Ale to bol Allianz.
Ty si pozri co mas v zmluve, ci tam su nejake specialne podmienky, lekar nech ti vypise papiere.