Zasunutý zúbok do ďasna po páde

lovelkaa
23. júl 2023

Ahojte, vcera sa 2r dcere stal uraz, spadla na betonovych schodoch a predna jednotka sa jej zasunula do dasienka..druha sa trosicku kyve. Zubarka povedala, ze ten zasunuty zubok moze casom kludne vyjst von alebo vypadnut (ze teraz by bola skoda to trhat) a ze ten druhy sa tiez zostabilizuje a prestane sa hybat.
Chcem sa opytat ci ste sa niektora s niecim takym nestretla, ak ano, ako ste postupovali a ako sa to hojilo?
Dakujem❤️

doriiis
23. júl 2023

Predpokladám,že mliečny zub.Ano stretla som sa.Mojmu synovcovi sa stalo presne toto isté.Dokonca ten istý zub.Zub vyrástol normálne späť

lovelkaa
autor
23. júl 2023

@doriiis ano, mliecny. Boze, dakujem🙏🏼 bodaj by to bol aj nas pripad..
Prosim ta, nevies mi povedat, kolko trvalo kym zub vyrastol naspat? Aspon cca

doriiis
23. júl 2023

@lovelkaa ....viem toľko,že ho hneď po tom uraze zobrali na RTG aby zistili,či je zub celý.Keby bol zlomený,tak by mu ho vytrhli.Ostal celý a bolo povedané,že znova vyrastie.Myslim,že pár týždňov to trvalo a znova vyšiel von.
Bude dobre,neboj

mara66
21. aug 2023

@lovelkaa krstnému synovi vyšiel hádam až po roku, dlho to trvalo.

evka4444
26. dec 2024

Ahooj, nám sa stalo práve niečo podobné.. ako dopadol váš zubok? Vyšiel ešte von?

zuzanaam
26. dec 2024

toto sa stalo sestre. Ona si ale zarazila obe jednotky, neskôr vyšli von, ale zdeformovalo jej to trvalé zuby. Mala kvôli tomu predkus.

evka4444
1. mar 2025

@zuzanaam to sa asi strojčekom dá napraviť že? Mojej neteri tiež vychádzajú von, ale trvalé zuby sú otázne 😏

lemra
1. mar 2025

@lovelkaa Mne sa to stalo s trvalými jednotkami a obe pekne vyrástli znova

zuzanaam
2. mar 2025

@evka4444 to neviem, čo by robili dnes, ale sestre nikto nič nenaprával.