Kde si môžem požičať luxusné spoločenské šaty?
Ahojte kočky, hľadám požičovňu šiat na ples... požičovňu so šatami prémium... hrubé látky, široká sukňa ( aj bez kruhu ), trblietave,vykamienkované... proste také, že masaker! Nič priemerné, tylové... niečo, že vojdem a všetky oči na mne. Že si každá žena povie to sú krásne šaty! Viete mi poradiť taký salón ? Som z okresu Stará Ľubovňa, ale som ochotná ísť 2 hodiny autom za takým salónom. 🙂
Ak zájdeš so Košíc: https://www.princesskosice.sk/spolocenske-saty/...
@kanarik97 podla opisu to krasne saty nie su... bud chces saty krasne a vkusne, alebo chces byt dohabana ako nase spoluobcianky na svadbe... lebo z tvojho popisu mi to evokuje prave tu druhu moznost
No z opísaného typu šiat by boli všetky oči na tebe, len či z pozitívneho dôvodu. Niekedy je menej viac.
No z opísaného typu šiat by boli všetky oči na tebe, len či z pozitívneho dôvodu. Niekedy je menej viac.
@maximiliana
@anonym_f0bbde
Dievčatá krása je subjektivna. Predsa nemôžete kritizovať autorku už len z popisu, ja osobne si neviem predstaviť z jej opisu konkrétne šaty a to verte, mám predstavivosť nadpriemernú. To že chce nieco extra, neznamená že to bude zlé alebo gýčové. A keď nemáte salón, ktorý by ste jej odporučili, ste tu zbytočné.
Autorka, odporúčam zabehnut do Poľska, kúpiť asi nie lebo budú vyzerať lacno ale verím že v Nowom targu resp Saczi si nájdeš niečo čo hľadáš v požičovniach.
@maximiliana
@anonym_f0bbde
Dievčatá krása je subjektivna. Predsa nemôžete kritizovať autorku už len z popisu, ja osobne si neviem predstaviť z jej opisu konkrétne šaty a to verte, mám predstavivosť nadpriemernú. To že chce nieco extra, neznamená že to bude zlé alebo gýčové. A keď nemáte salón, ktorý by ste jej odporučili, ste tu zbytočné.
Autorka, odporúčam zabehnut do Poľska, kúpiť asi nie lebo budú vyzerať lacno ale verím že v Nowom targu resp Saczi si nájdeš niečo čo hľadáš v požičovniach.
@anonym_b15de8 tak asi predstavivost az taku nadpriemernu nemas, lebo z opisu mi presne napadla poschodova olaska svadobna "torta"... kopa tazkej latky, velka sukna a kamienky a lesk kam sa len pozries... o vkuse sa vsak hovorit neda
Pokial viem, je to diskusia, v diskusii sa bezne vyjadruju nazory... tvoj nazor na moj prispevok je z mojho pohladu tiez zbytocny... lepsie? 😉
@maximiliana
@anonym_f0bbde
@anonym_b15de8 súhlasím s tým, že asi nadpriemernú predstavivosť nemáš. Ja si viem také šaty predstaviť, síce nie ako spomínanú tortu, ale ťažká látka (kedže hrubá) a nie moc vkusné, keďže trblietky, kamienky sú už moc. Ale tak samozrejme každý máme iný vkus. Chcela som len autorke pordiť, že menej je niekedy viac. Ale tak je to na nej
Budu veru vsetky oci na tebe, lebo si budu mysliet ze mas casostroj a prisla z 90tych rokov
@kanarik97 Svadobné centrum Danka - Dana Kurilcová https://share.google/70mCRKkNdfQhZeZ1U
@anonym_b15de8 tak asi predstavivost az taku nadpriemernu nemas, lebo z opisu mi presne napadla poschodova olaska svadobna "torta"... kopa tazkej latky, velka sukna a kamienky a lesk kam sa len pozries... o vkuse sa vsak hovorit neda
Pokial viem, je to diskusia, v diskusii sa bezne vyjadruju nazory... tvoj nazor na moj prispevok je z mojho pohladu tiez zbytocny... lepsie? 😉
@anonym_f0bbde
@maximiliana máte pravdu dievčatá. Ste topky.

hrubá látka na spoloč. šatách ? to si kde videla.
Ale však blízko máš Pl - môžeš zabehnúť tam.