Máte aktuálne skúsenosti s morfologickým ultrazvukom v Starej Ľubovni?
Ahojte, ma prosím niekto aktuálne skúsenosti s morfologickým ultrazvukom v cca 20.týždni v Starej Ľubovni? Našla som zopár diskusií, ale sú staršieho dátumu. Je tam kvalitný lekár s milým prístupom? Môže byť pri ultrazvuku aj manžel? Je to stále zadarmo? Ordinácia/oddelenie je novšie modernejšie alebo je to stará nemocnica? Ďakujem za každú info a skúsenosť 🙂
@maajaa25 bola som na morfo utz v 08/2026. utz robi primar, velmi mily, komunikativny. vsetko skontroloval, okomentoval. pritomny moze byt aj manzel. za utz sa neplati, iba za 3d foto 7 eur. utz sa robi v ambulancii dole, je to zrekonstruovane. podla mna sa oplati ist tam, bola som tam aj v 1.tehu na morfo utz.
@anonym_7e6e59 Veľmi pekne ďakujem 🙂 A čakacia doba na termín je dlhšia? Tak mesiac dopredu stačí volať? Bola možnosť aj nahrať foto alebo video na USB? Či len vytlačenie foto?
@anonym_7e6e59 Veľmi pekne ďakujem 🙂 A čakacia doba na termín je dlhšia? Tak mesiac dopredu stačí volať? Bola možnosť aj nahrať foto alebo video na USB? Či len vytlačenie foto?
@maajaa25 ked mi lekar vystavoval vymenny listok (obvodneho gyn mam v SL), tak mi odporucil volat hned cca v 13tt, lebo myslim, ze hlavne kvoli tomu, ze sa za morfo utz ako taky neplati, tak tam chodi vela zien. (v PO myslim, ze pytaju aj 80-100eur, presne neviem). tak odporucam aj ja zavolat tam cim skor. myslim, ze nahrat video/foto na telefon dovolia, ale na USB si nie som ista, mozno je fajn sa opytat pri objednavani. ale ja predpokladam, ze asi nie.
Tak co viem zadarmo je (skoro) vsade ak mas vymenny listok teda aspon viem minimalne o 3 pracoviskach, ktore s vymennym listkom urobia zadarmo a bez treba platit. A v SL ta zoberu len na vymenny listok.

@maajaa25 bola som na morfo utz v 08/2026. utz robi primar, velmi mily, komunikativny. vsetko skontroloval, okomentoval. pritomny moze byt aj manzel. za utz sa neplati, iba za 3d foto 7 eur. utz sa robi v ambulancii dole, je to zrekonstruovane. podla mna sa oplati ist tam, bola som tam aj v 1.tehu na morfo utz.