icon

Máte aktuálne skúsenosti s morfologickým ultrazvukom v Starej Ľubovni?

maajaa25
Dnes o 08:06

Ahojte, ma prosím niekto aktuálne skúsenosti s morfologickým ultrazvukom v cca 20.týždni v Starej Ľubovni? Našla som zopár diskusií, ale sú staršieho dátumu. Je tam kvalitný lekár s milým prístupom? Môže byť pri ultrazvuku aj manžel? Je to stále zadarmo? Ordinácia/oddelenie je novšie modernejšie alebo je to stará nemocnica? Ďakujem za každú info a skúsenosť 🙂

anonym_7e6e59
•
Dnes o 10:41

@maajaa25 bola som na morfo utz v 08/2026. utz robi primar, velmi mily, komunikativny. vsetko skontroloval, okomentoval. pritomny moze byt aj manzel. za utz sa neplati, iba za 3d foto 7 eur. utz sa robi v ambulancii dole, je to zrekonstruovane. podla mna sa oplati ist tam, bola som tam aj v 1.tehu na morfo utz.

maajaa25
autor
•
Dnes o 10:45
@anonym_7e6e59

@maajaa25 bola som na morfo utz v 08/2026. utz robi primar, velmi mily, komunikativny. vsetko skontroloval, okomentoval. pritomny moze byt aj manzel. za utz sa neplati, iba za 3d foto 7 eur. utz sa robi v ambulancii dole, je to zrekonstruovane. podla mna sa oplati ist tam, bola som tam aj v 1.tehu na morfo utz.

@anonym_7e6e59 Veľmi pekne ďakujem 🙂 A čakacia doba na termín je dlhšia? Tak mesiac dopredu stačí volať? Bola možnosť aj nahrať foto alebo video na USB? Či len vytlačenie foto?

anonym_7e6e59
•
Dnes o 10:51
@maajaa25

@anonym_7e6e59 Veľmi pekne ďakujem 🙂 A čakacia doba na termín je dlhšia? Tak mesiac dopredu stačí volať? Bola možnosť aj nahrať foto alebo video na USB? Či len vytlačenie foto?

@maajaa25 ked mi lekar vystavoval vymenny listok (obvodneho gyn mam v SL), tak mi odporucil volat hned cca v 13tt, lebo myslim, ze hlavne kvoli tomu, ze sa za morfo utz ako taky neplati, tak tam chodi vela zien. (v PO myslim, ze pytaju aj 80-100eur, presne neviem). tak odporucam aj ja zavolat tam cim skor. myslim, ze nahrat video/foto na telefon dovolia, ale na USB si nie som ista, mozno je fajn sa opytat pri objednavani. ale ja predpokladam, ze asi nie.

anonym_76d916
•
Dnes o 11:24

Tak co viem zadarmo je (skoro) vsade ak mas vymenny listok teda aspon viem minimalne o 3 pracoviskach, ktore s vymennym listkom urobia zadarmo a bez treba platit. A v SL ta zoberu len na vymenny listok.