1,5-ročné dieťa nič nebaví a robí len zle
Dobry den, moje dieta naozaj nic nezaujima.Podla mna bude mat rada adrenalin lebo jedine pricom sa smeje a nechce prestat je vozit sa na chrbte, chytit ju za nohy a suchat po pohlahe hore a dole,sadne si do prazdneho boxu a tak ju vozit, skasanie na gauci kde zvysila level ked vyskoci sa zatoci vo vzduchu a ani nevie ako dopadne, stat na stoliku,vychadzovanie do vzduchu atd. to vsetko je pekne ale pri kazdej cinnosti potrebuje mna. Ja nedokazem uvarit,obliect sa ,upratat jednoducho nic a zabavit ju inak sa neda.Akonahle si ju nevsimam robi len zle ako vytahuje veci ktore nemoze nici ich hazde o zem bucha do vsetkeho.Ma strasne vela energie a kruzky v jej veku este niesu pohybove ako napriklad tanecna alebo nieco ine.Ked sa ideme kupat aj po 4 hodinach jasenia vo vode sa neunavila.Do detskeho kutika ked sme prisli 3x uz ju to nebavilo lebo vsetko poznala.Hracky doma ani nevytahuje.Ona len otvori rano oci a uz krici a hned zle robi a vsetko berie.Bavi ju este hrat sa v umyvadle ale akonahle jej trochu dovolim tak za 3 minuty voda pustena na plno alebo nieco robija atd.Neviem uz som zufala. Hovoria to je len obdobie ale nieje to obdobie pretoze uz ako 3-4 mesacna jej nestacilo len na rukach byt museli sme sa hybat nedajboze by som si sadla na minutu hotovo.Ja chcem len ci nema niektora skusenost ze ci nieco nezabralo?
@trgypadl presne, súhlasím s každým slovom, kamoška ma 2 deti a nechápe ako ja s jedným nestíham nespravim neviem.... Len tie jej ticho pri nej stoja a nebehaju ako v džungli
@katkami123 to je čistá hrôza už len to čítať 🫣
Dobrý deň, malá má už 2 roky a otom čo som písala už nieje nič pravdy.. jednoducho to samé prešlo aj keď to bolo naozaj ťažké obdobie ale je to preč a teraz je jedno rozumné múdre dieťa ktoré miluje deti a nemá problém sa zahrať aj sama.Musím uznať že energie má stále viac ako dosť ale je to už úplne o niečom inom pretože si konečne našla hračky,aktivity ktoré ju bavia. Dá sa s nou dohodnúť a je zrazu úplne iná.Takže pre tie ktoré tu písali tie vaše trápne pripomienky ktoré máte možno doma a sem si to chodíte ventilovať vám prajem aby ste mali šťastnejší život a nežili tu hľadaním koho kde by ste mohli urážať. A tie ktoré naozaj sa snažili pomôcť a ponúkli rady tak vám ďakujem. Naozaj to bolo len obdobie ktoré má každé dieťa iné aj keď v tej chvíli to jednoduché nieje 😊 . Odpovedám pre tie ktoré možno práve zažívajú podobnú situáciu a možno im to pomôže. Pekný zvyšok dňa prajem.

@monikafff môj krpec keď zacal chodiť bol neriadena strela prisaham! Vyšli sme vonku on behal jak blázon hore dole po cudzích domoch myslela som ze ma šľak trafí, do kočíka nesadol nikdy. A teraz ma 3,5 roka na peši neprejde ani 2 kroky nič len v kočíku sedí. Akurát som dnes mužovi hovorila kde sú tie časy keď sa nezastavil na minútu 🤣 takze ešte trochu výdrž a ono to prejde.