icon

11-mesačné dieťa odmieta kočík: Skúsenosti a riešenia

8. nov 2023

Ahojte, moje 11m dieta zacalo bojkotovať kocik. Akonáhle ju chcem do neho polozit, spustí hrozný plač až viskot. Nemôžeme ísť ani na obycajnu prechádzku. Neviem, co robiz, ako vyplniť čas, zijeme v malom byte. Do nosiča ju nedostanem, v ňom má uplne nervy, kope, búcha do mna. Proste jej nie je pohodlne. Máte skúsenosť? Pomohlo nieco?!

jaskolka
8. nov 2023

Syn tak neznášal kočík ani nosič. Až trojkolku (ten kočikobicyklik) začal tolerovať.
Možno toto vyskúšať.

nikpa
8. nov 2023

A neprestane plakať ani po čase keď už ste vonku?

nataliik
8. nov 2023

U nás tiež vyhovuje len trojkolka

thereisabear
8. nov 2023

Nie je priveľmi naobliekaná?

hortenziaj
8. nov 2023

Chodí už peso? My sme vtedy chodili len do okolia na prechádzky aby mohli chodiť. Ale inak tiež ta trojkolka co sa tlačí, ta je ôk, alebo kočík ale až po 5minutach kriku

simca06022011
8. nov 2023

nejake obdobie mi to robila aj dcera, ja som ju do toho kocika zapla, nech si krici kolko chce, s tym ze som jej dookola hovorila, ze musime ist von, do obchodu atd a ide sa kocikom. Tak si pohucala, ked to tak mam povedat, hadam nebudem sa jej pytat :D myslim, ze z toho ze si pokricala sa svet nezrutil... proste potrebujem nieco vybavit a nie s nou chodit za rucku, tak pojde ako poviem :D aj starsia vyvadzala uz, lebo chodit samostatne zacala neskor... By som to vyvadzanie prirovnala k tym revom "nechcem sa obliekat, nechcem sa obuvat, chcem ist von ale topanky si neobujem atd"... a ked idem do extremu tak aj revy, preto, ze nedotane pohar vybranej farby :D takej ktoru este nevymysleli. Neskor skusala aj ine revy, a kedze ja som vacsinou nevyjednavaci clovek, ak naozaj neslo o vaznu vec, nepohodlie, teplo...
Presne vyplnis cas tak ze nebudes s 11m dietatom vyjednavat, das ju do kocika a ides.. hadam nebudete doma sediet ? :

danica2711
8. nov 2023

môj syn odkedy začal chodiť, tiež protestoval proti kočíku. Našťastie si zvykol ho tlačiť, používali sme taký ľahký golfáč, koľko sme takto pochodili, a všetci sme boli spokojní. Trojkolka nasledovala až potom

chiarisimo
8. nov 2023

Máte ju otočenú v kočíku k sebe alebo od seba? Nevadí jej smer jazdy? Má tam dosť miesta? Mojej kamoške malá revala v kočíku, lebo ju mala otočenú k sebe, akonáhle ju otočila, tak bola spokojná. Tiež má to "korýtkové" sedenie a moc jej nevyhovuje... a samozrejme dať dieťa do kočíka a hneď sa musí kočík hýbať...

tom_i
8. nov 2023

Nedá sa skúsiť požičať od niekoho iný? Napr. Buginu? Nech vidí "svet"? Nám pomohli obyčajné "golfové palice"

nwnw
9. nov 2023

Syn to iste kociky,trojkolky nic vyliezal von uz ako 4m alebo ziapal. Satku asi 3x potom uz nie. Nosic na chvilu cez leto doveku 8m vtedy ma skopal do brucha co sa tahal von. Chodili sme potom v kociku a s chrumkami 3-4x denne na 10-15min. Mne bol tak strasne luto, ze nemozem kocikovat. Na 1. Narodky dostal Pukylino a uz nijak inak ako na odrazadle nechcel ist von.