2 ročná dcéra sa stále vyzlieka
maminky, poprosim o radu...moja 2 rocna dcerka nepotrebuje oblecenie. ziadne. kde pride, tam sa vyzlecie, najradsej uplne na holaka. nepomaha dohovaranie, vysmech, ani poukazovanie na ostatnych, ze aj oni su obleceni.....ani gate na traky. doma to je uz uplna samozrejmost, ze sa musi vyzliect hned pri dverach..., dokonca aj veci da na jednu kopku....:o) ked sa ju snazim obliect, aj 20x denne, vzdy je to hrozny cirkus...rev, hadzanie sa, bitka...bije ona mna, podotykam....
muz vravi, ze to bude stripterka... ale bez srandy...ako ju naucit, ze sa musi obliect?
nasu to uz pomalicky prechadza ale dole dava teraz sem tam iba spodne pradlo pancuchy a teplaky. 🙂
Naša má 20 mesiacov a nonstop sa vyzlieka, už neviem čo s ňou, najradšej by holá behala celý deň, dnes som ju už 5 krát obliekala a zakaždým všetko strýka vrátane plienky samozrejme.

@dismonika ako zakladatelka tejto temy ťa mozem ubezpecit, ze u nas to stale trva 🙂 mala bude mat sest a sice oblecena v gatkach a tielku, ale oblecena je stale len mimo domu 🙂 dokonca aj gumky, ci sponky vo vlasoch jej vadia 🙂 uz som si zvykla neriesit, chorlava nebyva, akurat sa mohla volat eva 😀