icon

2x výmena plienky v noci

mama4444
15. feb 2023

Dobry den.
Dietatu menim kazdu noc po nejakych 3 hodinach plienku ( 23:00) - je veeelmi plnaa a menim aby do rana vydrzal - do 7:00.
ZacaL mi ale rezim prace a padnem do postele uz o 21:00 s tym ze plienku nevymenim bo je este neocikana a potom uz od unavy nevstanem a dlhsie hore nedokazem byt.
Plienky baby love. Najlepsie pouzivam stale len tie ( pampers cele zle)

Peosim vas ? Existuje nenaka rada ? Ci pije vela pred spanim ? Snazim sa mu pit davat iba do 19:00. Potom vypije lwn o 20:00 mlieko 220 ml.

Dakujewˇ

ankare
15. feb 2023

@mama4444 väčšie plienky si skusala?
Môj fičí na Lidl a tie drzia. Teraz má z Tety a vstane precikany. Skús buď väčšie, alebo inú značku.

lucinka2200
15. feb 2023

My používame baby love a tých 12 hodín v noci v pohode, síce je ráno už ltt . Skús väčšiu veľkosť

daniela1911
15. feb 2023

Moja odpoveď ti asi nepomôže, ale.. aj mlieko je tekutina, takže aj z toho sa cika.. a za ďalšie, takto v zime, by som dieťa nenechala 12hod v tej istej plienke. Ráno musí byt ako bomba. Sama píšeš, že už o 23:00 je plná.

deedol
15. feb 2023

kolko ma mesiacov/rokov?
u nas pomohlo presunut vecerne mlieko na rano, mal to ako prve ranajky (vstaval skoro).
plienky najlepsie drzali pampers pants.
ale od 2r uz bol aj na noc bez plienky (sam nechcel), takze ak mas starsie dieta, mozno ti moje rady nepomozu 🙂

lenuska9999
16. feb 2023

@mama4444 skus vymeniť plienky. Vidím, že píšeš, že pampers sa neosvedcili ale skúšala si aj tie pampers Pants(nohavickove).? Ja už pri druhom dieťati používam len tieto, lebo všetky ostatné nám vždy pretiekli. Táto plienka vydrží celú noc.

luccija
16. feb 2023

@mama4444 daj mlieko trocha skôr a vymen o
plienky

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ivka21
16. feb 2023

@mama4444 my používame z Billy plienky také modré balenie stoja okolo 9 e a sú fakt dobre. Pampersky mi vždy precikaju a tieto sú aj cenovo aj kavalitou súper. Normálne vydržia celú noc.