icon

3,5 mesačné dieťa a telka

anicka246
3. jan 2014

Ahojte mamičky, mám 3,5mesačného synčeka a dosť ho zaujíma a pozerá na telku.. niekedy je to dobre lebo si aspoň porobím ale bojím sa že či mu to neuškodí na oči alebo nejako.. nechávate aj vy pozerať také malé na telku?

Strana
z2
linda20111
4. jan 2014
enynka30
6. jan 2014

@anicka246 boze ani necitaj tie prispevky bab, ktopre potrebuju poucat. Tie ktore si myslia ze dieta davas zamerne pred telku aby ju pozeralo, tak maju nulove iq a tie co pisu ze co budes robit o rok o dva, to v zivote nepochopia, lebo maju dieta take ze kam ho polozia tam je....ja mam obidve deti hyperaktivne, nepokojne, urevane, neda sa nic pri nich, pustam telku ked potrebujem ist na zachod, daco uvarit, alebo si jednoducho na pat minut vypit kavu s ranajkami. Tiez som mala obavy alurat ci mu neposkodim tym nejako ocka, ale nechcela som to sem napisat, lebo by ma tu ukamenovali ,hentake babizne.....pritom je toto forum predsa k tomu aby sme si tu radili a pomahali! lenze ako vsade na svete, sa najdu ludia ktori si nieco potrebuju virtualne dokazovat, poucat a robit zo seba svetcov....takze aj mz kukame na telku 🙂

veriiii
6. jan 2014

skus ho zabavit niecim inym, knizocky ,hojdacie kresielko, v tomto veku telke este nerozumeju,len sa im paci zvuk, farba atd..cize pozera ju zbytocne....telky sa napozera az -az ked bude vacsi..hoci,dnesne tv maju obraz uz na inom principe a ked pozeras z odporucebnej vzdialenosti, su setrnejsie..

ivkadracova
29. júl 2014

@sissy27 Tak zaloz forum "Niektore prispevky su pritiahnute za vlasy" 🙂 a mozes sa tam vysantit.
.
@anicka246 Telka v pohode, tiez som si vsimla ze nasu dcerku telka zaujala. A taktiez mame hraciu deku, detsku telocvicnu z ikei, aj sa s nou hram, civim a cojaviem co. No na telku pozera z otvorenymi ustami. Presne tak ako na to ked otvaram a zatvaram dvierka na linke ci chladnicku.
.
@vsetkyzeny je to jedno, ako dieta zabavite, ale treba to aspon na chvilu hlavne pi aktivnych detoch, lebo potom je zena iba privesok dietata ked nestiha ist ani na zachod.
.
Liek proti rozdielnym nazorom:
http://www.upworthy.com/a-fantastic-photo-serie...

Strana
z2