icon

3,5 ročné dieťa chce len tatka

jedinecna888
3. feb 2021

Ahojte som tu nova a mam taky problem ze od narodenia viac menej moja 3,5 r dcerka uprednostnuje iba tatka som uz s toho uplne znicena...trva to strasne dlho uz co dcera uprednostnuje len muza.ja sa jej nemozem vobec dotknut nemozem jej cesat vlasy,nemozem jej urobit ranajky,nemozem ju okupat,umyt zuby,ist s nou vonku bez tatka ja proste nemozem nic..som strasne uz zufala strasne ma to boli ja neexistujem.nemozem sa ani hrat spolocne s nimi dcera ma vyhana z
izby,raz mi zabuchla dvere pred nosom..ked sa ideme prejst detto iba tatka chyti za ruku neexistujem pre nu...nemozem sa k nej ani priblizit hned chyti amok.zuri..iba tatko.ani sa ozvat k nej.aj ked otec nie je doma kupat ju je kriz kde je tatko rici mi na cely byt hystericky ze ona chce tatka mna nie,ze ma nelubi.pritom ked sme same sa ku mne tuli trosku sa aj pohrame..ale je to slabe...velmi ma to boli a chcem sa opytat je to normalne? Moj muz je s nou v kuse ,,na cicke,,ja neexistujem pre obidvoch muz pre nu robi vsetko co povie.vecne sa s nim hadam ze soplava tu rozkazuje ze ci je slepy.vsetko podla nej musi byt muz ma ignoruje ked len polozi ruku cezo mna alebo si sadne vedla mna dcera to zisti a uz ma vyhana ze mam ist prec muz nateseny ze ho lubi..strasne to boli...co mam robit prejde to? Trva to fakt od narodenia pomali.citim sa tu nepotrebna.uvazovala som ze ich opustim nezvladam to.muz mi povedal ze ma nelubi kedze sme rozvedeni ze ho uz nepritahujem len zijeme v spolocnej domacnosti.a zrazu ze ma lubi ze to nie je pravda ja uz neviem comu mam verit.nechcem taky zivot....
Zijem bez lasky,bez pochopenia ja naozaj pre nich neexistujem preplacem pomali kazdy den...nepotrebuju ma.radsej by som bola sama...je to strasne..keby to trvalo 2 mesiace nepoviem nic ale pomali uz od narodenia...nezvladam to..neviem co moj muz sa ma stale drzi vela zlych slov mi nakecal na mna teraz ze to tak nemyslel neviem comu verit..

podla nej sa robi nebavi ma to.muz

Strana
z2
jedinecna888
autor
Autor odpoveď zmazal
jenny224
4. feb 2021

No neviem, ale príde mi to, že ste veľmi nesúrodí rodičia. Ty autoritarska výchova, on liberálna, to je veľmi zla kombinácia, ktorá spôsobuje rozkol a inklinaciu dieťaťa k liberalovi, pričom výsledok je, akoby ani vychovavane nebolo. V tebe veľa nespracovanych vecí, zlosti, z iných ľudí aj manželstva, ktoré nevyšlo. To vseeetko sa na dieťa prenáša a výsledok máš pred očami

sense
4. feb 2021

@jedinecna888 tak ju zle vychovavte alebo on vychováva... Ale ani tvoje reči ako tu zvlášť ak to vravíš pred malou to nezlepsia...
Nechaj nech sa o ňu stará ale vo všetkom a so všetkým... Raz aj on pochopí že tadiaľ cesta nevedie dovoliť všetko

juliet86
4. feb 2021

@jedinecna888 smer psycholog

jedinecna888
autor
Autor odpoveď zmazal
janulka1802
4. feb 2021

@jedinecna888 v dobrom Ti radím, choď za dobrou psychologičkou čím skor, nerieš to tu, nikam sa nepohneš. Je to zlé a ak s tým nič nespravíš, bude len horšie...

andreatytler
4. feb 2021

@jedinecna888
No podla tvojich dalsich prispevkov tam asi ani tak nejde o psychicke tyranie a manipulaciu detata ako skor o obrovsky kopec problmov… vo vztahu, vo vychove, v tvojej psychike.
Nevyrieseny vztah s muzom – toot musis urobit ako prve, lebo od toho sa odvyjaju vsetky dalsie problem.
Spolocne byvanie a pritom nefungujete ako rodina
Prilis rozdielne vychovne metody a nie ste s muzom za jedno.
Tvoja prisna vychova fungovala na male dieta ale ked prislo obdobie vzdoru, uz s dcerou nepohnes… napriklad dat na vyber je jeden z najjednoduchsich sposobov ako primat deti k polupraraci. Nastuduj si viac o vychove deti a skus zacat davit dcere na vyber.
Mas toho uz prilis vela a si uz prilis vztahovacna a ukrivdena… ak je tebe zima, neznamena to ze vsetci musia ist domov. Nech muz s dcerou kludne ostanu vonku. Nabuduce sa teplejsie oblec. Urcite zajdi za psychologom.

Neodchadzaj od dcery… od muza mozno (neviem, to sa musis sama rozhodnut) ale od dcery urcite nie.
Tak male dieta nevie co robi. Na vasom vztahu musis pracovat ale najskor si musis poriesit vztah s muzom a spolocne byvanie a svojich “demonov” v myslienkach a az potom zacat vztah s dcerou.
Drzim palce.

andreatytler
4. feb 2021

@jedinecna888 Ked sa rozdelite s muzom bude dcere ovela lepsie ako zit v takejto "psycho" rodine kde s muzom spolu ste aj nie ste.

Strana
z2