6,5-mesačné dieťa sa stále jeduje
Ahoj, som hotova za chvilu bude mat 7mesiacov a nic sa mu nepaci furt reve snazim ho zabavat stale niekde je aj tak sa mu nepaci.. necakala som tak narocne dieta. Inak to je normalne ze aj vase deti tak robia. Starsie dieta mu zoberie hracku a vresti az pokym mu ju nevrati.
@mamamasama uz som hotova nic aa mu nepaci .. strasne narocne obdobie .. moje prve bolo zlate ukazkove dieta 🙈
Náš začal prednedavnom stáť. Bolia ho nohy. Nevie si sadnúť. Rev. Potom vylezie na schody, nevie ako dole. Rev. Prevrati sa. Rev 😁😅🤯🤯🤯
Tak máš malého nerváčika no 😅
ako keby mne niekto bral hračku tiež revem ako tur. A k otázke áno je to normálne,malý mal dni keď sa hneval skoro celý deň,kým sa nenaučil plaziť a štvornožkovať a mohol sa dostať kam chcel.
Moj bol okolo tohto veku tiez taky jedovitejsi, hoci teda on je take slniecko vacsinou. Jednak ho uz otravovali zuby, jednak sa uz chcel presuvat po dome a este to nevedel, zvykal si aj na tuhu stravu, otravovalo ho brucho .. proste sama nepohoda. Ked zacal 4nozkovat, tak uz bolo lepsie.
Syn bol narocne babo, dcerka pokladik,,dnes vrestia obaja nonstop ja po nich,,cakam kto zazvoni pri dverach skor ci socialka s polismi alebo sanitka z psychiatrie...milujem tych dvoch ale nicia mi dennodenne nervy

Je to normalne. Je frustrované. Učí sa žiť 🙂