6 mesačné bábätko si zmenilo režim

6. aug 2021

Moja pol ročná dcéra mi prespala celú noc. Okolo 4 ráno sa začala len hemžiť dala som prsník a spinkala ďalej. Od kedy začali ale horúčavy tak sa zvykla zobudiť občas okolo 1 dala som prsník nechcela ale chcela vodu. Posledne 3 dní si zmanila namiesto 3 spankov za deň len 2 lebo dosť neskoro vstáva. A v noci sa budi cca každé 3 hodinky a nechce ani prsník ani vodu ale keď jej ponúknem len sa zlosti vôbec neviem co chce. Poradíte niekto? Nakoniec keď jej všetko ponúknem po 3x a odmietne s nervami tak ju položím do postele a nakoniec zaspí.

ikonica
6. aug 2021

Nejdu jej zuby? Este kukni spankovu regresiu.

autor
6. aug 2021

@ikonica nejdú zuby a co som čítala tak spankov regresia je v 4 m

autor
6. aug 2021

A nemyslím ze by jej ovplyvnili zuby len nočný spánok

makova333
6. aug 2021

Je to normalne. Este sa to moze zmenit trilion krat. Raz bude velmi teplo, zima, potom zuby, potom prdy, potom len tak, a ani nebudes vediet preco...Dieta sa vyvija, vyzrieva mu nervova sustava atd. Len sa prisposob a bude to ok🙂

nevenka
6. aug 2021

Nam zuby isli v dasienkach od 4 mesiacov, ked mal 5, mal uz dva zuby vonku. Teraz ma 7,5 mesiaca, ma 6 zubov a idu mu horne dvojky a naraz aj ocne. Nam to ovplyvnuje velmi denny spanok, nocny ako kedy, ale je castejsie hore, ako ked bol mensi, do 4 mesiacov som ani nevedela, ze ho mam, bol to spachtos. A tiez sa zobudi v noci a jaci, prso nechce, flasku nechce. U nas voda nehrozi ani omylkm, len mlieko, ked uz. Nakoniec ho nejak uhojdam a je. Alebo natriem zuby gelikom. Trosku pomoze. Kludne to mozu byt zuby, ze ich nevidime, neznamena, ze nejdu, oni sa tlacia cez dasno a moze to boliet. Kazde babo je na to inak citlive. Apropo, zuby bolia najviac v noci. Je to dane nervovou sustavou. To mam vyskusane na sebe, ked sa mi zapalil nerv v zube, v noci som sa sla zblaznit aj napriek liekom od bolesti. Cez den to bolo lepsie. Alrbo, ked sa mi tlacili osmicky. Nakoniec sli operacne vonku. Tie bolesti boli horsie v noci. Tak ja sa priklanam k tym zubom.

zuzuliennka1
6. aug 2021

jedina rada - vydrzat… spanok sa este bude menit takmer nonstop, aj bez zjavnej priciny, ako spomina aj @makova333
nastav sa radsej psychicky, ze nie vzdy budes vediet co sa deje a budes viac nespat ako spat.
Ono sa to kludne moze aj tuto noc zmenit a nic z toho co pises, sa odrazu nestane, ale tiez to moze este trvat. Spanok deti je nevyspytatelny.
Mam este v zivej pamati synove obdobie vstavania medzi 3:00 a 4:00, mal cca 2,5 roka a trvalo to asi pol roka.
A paradoxne problemy so spankom u nas kvoli zubom neboli, boli zas ine priciny

ktochytavzite
6. aug 2021

a co? ved normalna vec,este sa vela noci nevyspite.Rataj s tym ze az okolo 2r bude lepsia noc,ale fajn ze aspon 4 mesiace si si pospala,su deti co od narodenia v noci nespia.

evkamotka
6. aug 2021

Ano poradim: rezim sa dietatku bude menit este 5 milionov x z 10 milionov dovodov a budete skusat a riesit to 15 milionmi sposobov. Je to realny zivy clovek vo vyvoji. Nic sa nedeje. Uplna normalka. Bud flexibilna! Drzim palce!

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ikonica
6. aug 2021

Moja tiez pekne spala od vecera do rana a potom bum jedno dve zobudenia v noci.. a boli to zuby aj ked ich este nebolo vidiet, uz sa posuvali... Az ked som ju odstavila v 20 mesiacoch vratil sa opat celonocny spanok... Cize by som tak presvedcivo netvrdila, ze to nie su zuby... A regresia sa tiez moze posunut... A ako pisu vyssie, bude sa to este x krat menit... Pevne nervy...

nikpa
6. aug 2021

Bezna vec, je to dieťa a režim sa jej bude meniť ešte niekoľko rokov. Na to ti nikto nič neporadí.

kristina1001
6. aug 2021

Podľa mňa môžu cez deň má veľa podnetou a bolesť zubkou vie potlačiť ale vnoci keď spinká to môže prísť zrazu a nemá ako tu bolesť potlačiť sama pri sebe to vidím keď ma niečo bolí cez deň tak to nieje také hrozne a keď ma bolesť zobudí v noci