7m syn sa udiera v postieľke
Milé mamičky, neviem či ste sa s tým niektorá stretla. Môj synček odkedy sa naučil loziť a stvornohovat spí katastrofálne. Nemôžem ho nechávať v postieľke lebo sa stále budí kvôli tomu že sa hýbe a udiera silno do postieľky. Najhoršia je hlava postaví sa na 4 ide dopredu a silno vrazí do čela postieľky. Všetko to robí počas spánku a potom plače lebo nevie čo sa stalo. Dávam si ho do veľkej postele kde spí lepšie ale počas noci celú posteľ preloží. A tiež sa občas budí lebo stojí na 4 a nevie prečo alebo zo sebou hrozne hádže. Neviete mi poradiť čo s tym?
Som totálne nevyspatá:( pred tým sa budil tak 3 krát. Teraz aj 10 a trvá to už skoro mesiac.
@bambulienka25 mám také tie mantinely do postieľky ale to je nepomáha. Vankúše nechcem dávať lebo sa bojím že mi prelezie postieľku.
@viktoria265 ahoj presne toto iste robí naša dcerka... stale sa nato budi v noci ona ked sa bucha prehadzuje sa strasne kope nohami vsetko možné...
takze tiež teraz spi s nami vo veľkej posteli
presne mantinely nepomáhajú aj my to tam make ale to je nič ona to skopne raz dva...
@viktoria265 ja som moju ukladala do cestovnej postieľky, tá nemá mriežky len takú sietovinu. No ale my sme mali nočné desy a to už bol iný hardcore.
@viktoria265 mala by si tam dat nejake zabrany, take mekucke mantinely 🙂
@dori1210 a ako dlho to máte? Ja si hovorím že snáď je to len obdobie.
@viktoria265 aj náš už dlho spáva v cestovnej postieľke, tam sa môže valat kolko chce a nebudi sa na buchot ani on ani ja..
Cestovna postielke, tiez mala v nej spava, moze v nej skakat a hadzat sa a nie je poudierana 😉
@viktoria265 my sme tiez asi 2t pouzivali cestovnu postielku, kym si zvykol na novy pohyb a ako padat..
Aj moja sa trieskala až som bola nešťastná ...nezaberali ani mantinely ani nič .... A sem tam to robí doteraz ... Má rok a pol
Mantinel sa da upgradeovat tym, ze ho trochu rozpares a napchas polyesterovou vyplnou (z textilnej galanterie) a zasijes🙂 napriklad ten, co je v smere jazdy. Ja som vyplnila nizky mantinel a v postielke mi tym vzniklo hniezdo. Coskoro uvidim, nakolko zachyti najazdy miminka, ale moje este netrenuje. U prvorodenej ma to ale nenapadlo, takze skoncila v nasej posteli vzdy. Problem pominul ked zacala chodit (a ine zasa vyvstali..🙂)
@viktoria265 teraz ma dcerka 16 mesiacov.
mame to uz dlhšie... zo začiatku všetko v poriadku spala v postielke, a potom uz jak bola väčšia začala sa tam viac hýbať prehadzovat odvtedy to tak je uz som aj mužovi hovorila ze musíme s tým niečo urobiť lebo on sa napr jeduje ze je mala s nami v posteli ale tak čo ju tam mam nehat nech sa bucha a place?