8-mesačné dieťa stále nepriberá.
Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s dieťaťom ktoré ma alergiu na kravsku bielkovinu ? Ak áno tak by som potrebovala poradiť. Naša mala Sophia ma 8 mesiace a jej váha je 3.80kg ma odporučenie od lekára pit mliecko Neocate LCP pije ho už vyše mesiaca a ta vaha je stale rovnaka. Vedel mi niekto poradiť čo robiť a ako ju stravovať aby nam čím skôr pribrala ? Ďakujem
@barbota98 mám známu a má dosť podobnú diagnózu s dcérkou,má nejakú metabolickú poruchu.tiez sa narodila zdravá,oni tiež na kadejakých vyšetreniach.zistili jej to až v pol roku.tiez jej dáva to špeciálne mliečko na priberanie a nepriberá žiaľ.malička má okolo 18mesiacov a je kosť a koža.mozno 3kila má tiež.je ležiaca a nekomunikuje s okolím .akoby bdelá kóma.strasne.
Keď vás už v Anglicku takto zanedbali,musíte ísť cez mrtvoly tu na SK.nedajte sa odbiť.drzim silno palce 👍
Niekto kto tu písal,že si to mamička vymyslela..trochu sa zamyslite nad sebou,keby to bola téma ozaj na oko vymyslená.ale toto..
@barbota98
A mozem sa spytat, ci ste ockovany v beznom termine..alebo vam doporucili to oddialit, casovo poposuvat?
@barbota98 podarilo sa malinkej pribrať?

@barbota98 Ahoj, jedine riesenie tu vidim iba na PEG, cize sonda do zaludka a dokrmovat striekackou kym nezmocnie. Odporuci to gastroenterolog. Ale nechapem, preco to zistili az tak neskoro. Ved stacia iba krvne testy... a pediatra mate koho? Pytam sa, lebo tiez som z Presova...