Absolvovať fyzioterapeutické vyšetrenie pre dieťa či nie?
Mám 10 mesačne bábätko. Sedí a štvornožkuje.
Uvažujem o tom že by bolo možno fajn navštíviť fyzioterapeuta aby posúdil či je všetko v poriadku. Myslite že je to potrebné či nemám vymýšľať?absolvovali ste niečo také?
@deedol pride mi všetko v poriadku, som prvorodička, možno trochu premotivovaná 😄😄😄
@jj298 presneee toto ma zaujima. Aj máte tip na niekoho konkrétneho? S kym ste boli spokojní? Bolo treba výmenný lístok?
Ahoj,mnoho ľudí tak robí.ide proste len pre istotu.je to bežné
uplne chapem 🙂
ak ste z ba, viem dat tip na evu hromnikovu https://www.physio-medical.sk/nas-tim/eva-hromn...
Absolvovala, ale preto, ze sa mi nieco nezdalo. Vsak kludne skus, ked mas taky pocit.
Ja som šla napríklad keď bol maly za fyzio, ukazala mi ako ho mám správne nosiť. Potom som šla keď začal stvornozkovat, aby skontrolovala techniku. Aj keď sa začal staviat 🙂
Vyhovovalo by nám niečo na trase TN-ZA. Skusim obvolat. Určite pojdeme a ďakujem 🙏🏻
My sme boli, dostali sme ako "darček" k meninám malého od sestry fyzioterapeutky, zaplatila vyšetrenie u jednej odborníčky.
Kamoška chodila pravidelne s prvorodenou a ide aj teraz s druhorodenou, pre istotu a skontrolovať, či všetko je tak, ako má byť. Je to celkom bežné.
Podla mna tiez je to velmi dobry pristup a v dnesnej dobe aj bezne ( aj ked v CZ asi viac nez u nas), ze sa ide len tak preventivne 🙂 ked narazis na naozaj dobreho detskeho fyzioterapeuta, urcite to bude prospesna navsteva aj keby hned bolo vsetko v uplnom poriadku 👍🏻
Ano a ak mas akukolvek pochybnost, alebo sa aj len potrebujes uistit ze to robis spravne, nevahaj a chod, pokojne aj preventivne.

absolvovala, ale moj syn mal problem, ktory som videla aj ja ako laik. isli sme uz v 2m. poprosila som normalne pediatricku o vymenny listok a sli sme k rehab lekarke, ktora predpisala fyzio cvicenia. chodili sme potom aj sukromne.
je nieco, co sa ti na vyvoji babatka nepozdava?