icon

Aké číslo zimných topánok kúpiť?

leknolina
7. aug 2019

Ahojte mamicky, prosim vas ktore u mate vacsie deti. Mam dilemu co so zimnou obuvou. Teraz nosime 21.5.. chcem sa opytat ci mu na zimu kupit 22 alebo 23... ako to robite vy? Ďakujem krasne

klarissa25
7. aug 2019

Nekupujem takto dopredu. Deťom rastu nohy rôzne rýchlo....

kika831
7. aug 2019

@leknolina zimna obuv moze byt az takmer o 1 cm vacsia takze urcite 23

lenka2710
7. aug 2019

@leknolina zmeram dlzku a pridám cca 1 cm,pri zimnej obuvi urcite aspoň 1 cm, lebo dieťa nosí pančuchy aj ponozky a zima väčšinou trva pol roka,teda aspoň u nás 😂

3petka
7. aug 2019

@leknolina nožička rýchlo rastie takže ja by som 23.

luliu
7. aug 2019

Nekupujem takto skoro, aby sedeli

kittykat22
7. aug 2019

topanky kupujem vzdy ked je prave potreba. Moze sa stat ze bude leniva zima a bude ich treba od novembra, alebo bude priserne na konci septembra. Najlepsi je rastovy sprut nohy ktory bud nenastane a topanka je velka polovicu zimy, alebo je mala v polovici. Potom treba kupit extra - a zistis ze si nielen ze neusetrila, ale zaplatila si extra (prave tie prve). Topanky vzdy kupujem ked zacne zima, stacia jedny.

nikol873
7. aug 2019

rozhodne by som nekupovala topanky dopredu. pokial pride zima na zimne boty, tak sa moze dietatku noha kludne zmenit. este mas cas

leknolina
autor
7. aug 2019

Ďakujem pekne pockame teda

jankapepe
7. aug 2019

@leknolina je hlúposť kupovať dopredu. Možno tenisky áno lebo ak ich dieťa nevynosi na jar tak občas cez leto a v jeseni určite. Ale zimné topánky takto nekupuj. boli roky čo mojim deťom narástla noha max o číslo.....inokedy aj o tri čísla.