Ako často by mali kakať dvojtýždňové bábätká?
Zdá sa mi,že často moj maly kaka,aj 5x denne,nie je to vela?
nas kakal zo zaciatku aj 8x :D a potom to postupne ustupilo. teraz ma 6 tyzdnov a kaka kazdy den, alebo kazdy druhy. a citala som, ze aj raz za 4 dni je este normalne... 🙂
Ak je kojeny je uplne v poriadku akakolvek frekvencia.
To bud rada, moj maly bol na umelom mlieku a nekakal max.10 dni. A to bol este len problem.
nie , nie je to veľa, je to v poriadku 🙂
moze kadit aj po kazdom dojceni 😀
moja kakala aj 8 krat denne takze neboj je to uplne v pohode :D
ahoj,moja má v kazdej plienke 😉
.................gratulujem....... a gratuluje ti kazdá mamička, ktorá prispieva do témy "moje bábatko má zápchu a koliky"......
aj náš malinky tak kakal,teraz má 2 mesiace a kaka tak stale,3-4 krat denne a doktorka povedala že je to normalne
Nas spociatku kakal snad do kazdej plienky. Na UM mi kakal tak tri styri razy. Od cca ukoncenych troch mesiacov mava len jednu stolicu denne, maximalne dve. Takze neboj, ono MM je lahko stravitelne, takze ide z telicka logicky aj rychlejsie von nez UM ci tuha strava.
pokial je kojeny tak tak myslim ze tam su velke odchylky, starsia kakala pokazdom jedeni, cize vela, a mladsia kym od zaciatku kakala tak raz za tri dni, dokonca raz nekakala 10dni a potom sa pekne vykakala ziadne tvrde, dr mi hovorila ze MM je lahko stravitelne a ze ho mala dokaze stravit takmer bezo zvysku. 😉

ahoj peny33...nie je to veľa,po každom kojení môže byť stolica. U kojených detí je to častejšie. Buď v kľude 🙂