Ako často sa majú sprchovať deti?
Ahojte od akého veku by sa mali deti sprchovat denne? Ja mam 5 ročného a je vo vani každý druhí, niekedy tretí deň, a moja svokra na to že to je malo, taký veľký chlapec by sa už mal denne pred spaním sprchovat 🙄
Keď si dospelé ženy nesprchuju rozkrok každý deň, tak ja už nemá čo povedať. Detto dospelý chlap si nevysprchuje predložku, tak koniec sveta toto. Už len fakt, že po jednom vymoceni ostávaju kryštáliky moču a baktérie sa množia, mi je na vracanie, aké sú ľudia prasiatka. Hnus. Ludia sa nesprchovali v minulosti a vidím že pokračujú ďalej a ešte to obhajujú neviem čím všetkým tie atopicke neviem co, majú príčinu úplne niekde inde a umýva im to nebude! Sestra to mala celý život a až v dospelosti si dala podrobiť súkromné samé testy a ma samé alergie na mlieko, mäso, ovocie zeleninu na múku a histamin a mutácie krvi a htmfr a neviem co, a stalo ju to pekne prachy, keďže dnes sa povie atopicky exem a neumyvajte decko. Pritom decko ma samé poruchy v tele a tie sa prejavujú na koži. 🤦♀️
Keď si dospelé ženy nesprchuju rozkrok každý deň, tak ja už nemá čo povedať. Detto dospelý chlap si nevysprchuje predložku, tak koniec sveta toto. Už len fakt, že po jednom vymoceni ostávaju kryštáliky moču a baktérie sa množia, mi je na vracanie, aké sú ľudia prasiatka. Hnus. Ludia sa nesprchovali v minulosti a vidím že pokračujú ďalej a ešte to obhajujú neviem čím všetkým tie atopicke neviem co, majú príčinu úplne niekde inde a umýva im to nebude! Sestra to mala celý život a až v dospelosti si dala podrobiť súkromné samé testy a ma samé alergie na mlieko, mäso, ovocie zeleninu na múku a histamin a mutácie krvi a htmfr a neviem co, a stalo ju to pekne prachy, keďže dnes sa povie atopicky exem a neumyvajte decko. Pritom decko ma samé poruchy v tele a tie sa prejavujú na koži. 🤦♀️
@okseen ja tiež veru žasnem v tých diskusiách. Maminky pekne humusáčky podaktoré a učia takej hygiene aj svoje deti. No fuj. Potom v škôlke, škole deti smrdia a učiteľky to medzi sebou riešia.
@okseen ja tiež veru žasnem v tých diskusiách. Maminky pekne humusáčky podaktoré a učia takej hygiene aj svoje deti. No fuj. Potom v škôlke, škole deti smrdia a učiteľky to medzi sebou riešia.
@anonym_6ca1c2 áno, známa robí v škôlke a ja vedľa nej a skoro denne mi hovorí, aké špinavé sú decka v škôlke, smradlave zatuchle handry a niektorým v zime stoja pančuchy aj ponozky co ich majú už tak tvrdé 🤮🤮🤮🤮 a ani sa nedivím, keď tu po celom fóre čítam co matky sami seba aj deti nesprchuju denne lebo ze atopicky exem!!!🤮🤮🤮🤮 rozkroky zaparene smradocek a puch ale oni happy. Poznám aj dospeje ženy nahodi sa do saka a puch zatuchly prepojený ze des. Fuj fuj nestíham jaké sú ľudia prasiatka 🐷
Kazdy den sa kupe/sprchuje od narodenia. Niekedy aj dva krat - ked sa idem ja aj rano, niekedy sa prida 😂
Ved aspon intimne partie preplachnem, nehovoriac o tom, ze sa v aute moze spotit (v sedacke), po obednom spanku ma niekedy mokru celu hlavu.
A je to aj dobry navyk do dospelosti, nie jedna tu pisala, ze sa partner nesprchuje kazdy den, lebo neni treba - nuz 🤷♀️
@anonym_autor každý tretí deň? V týchto teplých dnoch. deti sa hrajú v pieskovisku, kúpu v bazénoch, chodia na veľkú a malú potrebu.. neviem si predstaviť neosprchovat dieta po týchto činnostiach... U nás sa sprchuje od malička každý deň.
@anonym_autor ahoj aj moji sa kupu kazdy 2-3den 4 a 6
@anonym_autor každý tretí deň? V týchto teplých dnoch. deti sa hrajú v pieskovisku, kúpu v bazénoch, chodia na veľkú a malú potrebu.. neviem si predstaviť neosprchovat dieta po týchto činnostiach... U nás sa sprchuje od malička každý deň.
Tu sa ešte matky chvália a pretekajú v tom, ktorá koľko seba a deti nesprchuje!! Tento portak je iná zbierka

@milka1988 Nikdy by som nesla spat neosprchovana
@vamajka Male deti netreba sprchovat kazdy den. Narusa sa ich ochranna bariera na kozi