Ako chodiť von, keď dieťa ešte nechodí a neznáša kočík?
Na ihrisko a lozenie po zemi je podľa mňa už chladno. V kočíku po 10tich minútach plače. Má 12 kíl, a naposledy, keď som ju mala v nosiči ma celý ďalší deň boleli kolená. Nejaké nápady? 🙏🏻
Tak mozno neznasa prave TENTO kociar... 12 kilove oblecene dieta vo fusaku je v drvivej vacsine kocikov jak stlacena sardinka, skus pozriet sirsi kocik, ci to spravi zmenu...
No môže byť že je už vážne v tom kočíku natlačený. Syn mal menej kíl ako tvoj a už vtedy bol v kočíku z 2kombinacie ako sardinka. Keď sme vymenili kočík za väčší, hneď bol spokojný a rád sa ďalej vyvážal. 🙂
To nebude kočíkom. My mame celkom veľký kočík, do fusak nedávam, je oblečený normálne v kombinéze a aj tak sa mu nepáči, po chvíli vrieskať a snaží sa dostať preč. V nosiči vydrží dlhšie ,ale tiež počas prechádzky začne bojovať so mnou, čo chce chodiť ako starší brat. Jediné minule na trhoch čo bol kľudný,lebo mal čo obzerať. Inak na nudných miestach kde sa nič nedeje sa mu nepáči. Už sa tešíme ako začne chodiť, bude to super. (má 11 mesiacov a 9 kg)
Keď je dobré oblečený, kľudne by som ho dala loziť po zemi.
@luciaangela chodime na 15min prochazky. Na jiny zpusob jsem zatim neprisla. Mame thule kocik - teda dost siroky a i tak to nesnasi. A neni to tim, ze je sardinka, nechtel v nem byt ani v lete. Mi se s nosicem spatne chodi po snehu (bojim se, ze spadnu), ale kdyz musim neco zaridit, tak nahodim a jdu - maly ma 11,5kg, tak vim, o cem mluvis. U nas jeste pomahaly chrumky, ale v rukavicich je neumi jist. Az bude kolem nuly, tak bude zase jist chrumky. Radu nemam, jenom ze v tom nejsi sama.
Ja som musela prestat zapinat popruhy a trochu sa upokojila. Vydrzi tak max.30 minut a podho domov
@luciaangela my sme fak chodili ze som nu mala na rukavh,tak co co narobis?Nosila som ju skoro do 3r co uz😉
Aky je stary? Mozno by chcel chodit... nechaj ho tlacit kocik
@zorkahorka ved pise, ze dieta este nechodi.
@luciaangela Tiez si myslim, ze v poriadnom obleceni moze aj na zem. Ja som maleho takto skusala davat na zem, ale nejako sa tam bal a bol radsej v kociku. Ale keby sa nebal, tak ho dam.
@luciaangela tak keď raz neznáša kočík tak to nebude kočíkom. Čo ti poviem,dcéru som nosila na rukách do 3 rokov ,pred jej narodením sme kúpili kočík,nikdy ale že nikdy v ňom nebola,raz som sa pokúsila,neskutočný rev ,dávala som ju do nosica a tak som s ňou chodia všade. Ak bola väčšia,tak tiež nosič na chrbte. Ešteže som nekupovala dráhy kočík . Kočík sa potom využil . Rodičom sa narodili malé mačiatka ktoré v Tom prespávali 🤣🙈
Skús sánky, ale moja malá nebola ani v sánkach... Kým nezačala chodiť a to už bola jar, tak sme buď sedeli doma, alebo bola v nosiči. Tiež mala v tej dobe 12-13kg... Ja som sa s ňou hanbila chodiť von lebo toto bol masaker čo robila -kočík, sánky...
@bluemoon24 prave ten thule kocik ma extremne zly sed podla mna, tiez ho mame, za mna mala sedacia cast a nierne sklopena chrbtovka a kratka opierka noh je katastrofa pre mensie deti😀 kvoli tomu mame este jeden, kde sa mu sedi pohodlnejsie, ale zas sa nepohodlnejsie tlaci😃
@majlo1234 podle me je ten kocik cely zly 😅 akorat ho jdeme prodavat a koupit jiny
@bluemoon24 rovnako si myslim. Akoze neexistuje pohodlnejsi kociar pre tlacica, super manevrovatelny a lahky, ale pre to dieta je sportova cast fakt na hovno
@majlo1234 baby, ktorý to je konkrétne? Len tak zo zvedavosti. 🙂
@bluemoon24
@luciaangela toto sme mali do 1.5 roka, iba v nosici bola, kocik ani pocut. Od 1.5 roka nastal iny extrem - z kocika ani za nic vystupit. Teraz ma 4 a este by donho kludne isla, keby som jej dovolila 😀
@evaachesa aj my mame thule urban glide 2

A máte babo v kočíku otočené ku sebe či od seba? 🙂