Ako ďalej s odplienkovaním?
ahojte maminy 🙂 odplienkovanie u nás prebieha v plnom prúde , doma ide pekne sàm na nočik aj na redukciu ako stihne , dá si sám dole teplačiky a vycika sa. Neoznamuje mi to kedže mà NKS takže problémy máme s rečou. Ako ďalej pokračovať pretože keď s nim idem do potravin alebo proste von do parku tu plienku mu dàm lebo sa bojim že by tolko nevydržal ,do plienky však necika vydrži tie 2 hod max a potom cika doma už.Rozmýšľam nad prenosným nočnikom lenže nikde nepišu do kolko kg dieťata bojim sa aby ho to udržalo kedže mladý pán má už 16 kg 🙈, postojačky sa mi nevycika že do travičky tam ešte niesme , ide mi hlavne o to keď sme v parku lebo len cesta tam nam trva polhodinu tak by som šupla nočnik do kočika ,alebo dake rady akto to riešite vy ? na noc samozrejme plienku dávam ale keď sa mu podari poobede zaspať čo málokedy vtedy sa nepocika
Ja som zo zaciatku bravala do kocika klasicky obycajny nocnik pre istotu (ale nikdy sme ho nemuseli pouzit)... Plienku som uz nedavala na von, aby ju to nemiatlo... Ale zobrala som veci na prezlecenie... Ale bolo to v lete, cize sa dalo prezliect keby nieco hocikde vonku... A vela som sa jej pytala, ci jej netreba curat, kazde dve minuty asi 😁... Az sa divim, ze ma niekam neposlala 🤣
Ja som to riešila tak, že som dala do kočíka normálny nočník a hotovo. Aj kdekoľvek sme išli, nočník išiel s nami 🙂

Dve hodiny je super, dolezite je po ceste si naplanovat WC... ze proste pojdete preventivne a potom pokracuje vylet dalej.. inak asi fakt ten nocnik do kocika a veci na prezlecenie zo sebou, doveruj mu, vydrzi, nedavaj mu plienku.