icon

Ako dávkujete Vigantol?

magdushc
31. okt 2018

Ahojte mamičky,tie ktore davate vigantol..nam kazala davat od 3.tyzdna 3 kvapky denne.Podla mna je to strasne vela a v pribalovom letaku pisu len 1 kvapku ak ide o novorodenca.Co vy na to?? Ako davkujete??

Strana
z2
eva_eva
30. nov 2018

@caray To nie si len ty rada, ale aj ja, lebo neviem čo by som robila v takom prípade, som rada, že to, čo nám doktorka predpísala, tak to dávame, predsa vie prečo nám to napísala, prečo nám kázala ho dávať a malému užívať 🙂

caray
11. dec 2018

@eva_eva by si musela hľadať iné možnosti ako ten vitamín malému dať, len aby ho mal dostatok, aby zbytočne nevznikli nejaké problémy 🙊

eva_eva
11. jan 2019

@caray To je pravdou, no som rada, že to riešiť nemusím. Lebo čo by sme skúšali v akých formách tento vitamín to vôbec netuším.
Tých problémov môže byť viacero a ozaj teda ja by som im čeliť nechcela, respektíve by som nechcela keby moje dieťa muselo s nimi bojovať :/

caray
23. jan 2019

@eva_eva myslím, že to nechceme nik, žiadna maminka, žiadny rodič, aby naše deti mali dáke problémy 😉

prevenar
23. jan 2019

@eva_eva ..ano vie ..radi predpisuju to na com sa dohodnu s dealerom / firmou, ze ma predpisovat a cim viac predpisu konkretneho vyrobku, tym maju lepsie benefity od danej firmy. snad mi nechces povedat, ze doslela osoba nechape , ako funguje slovenske zdravotnictvo . 😉 ..si este nepocula o "kongresoch" v karibiku, turecku ci inych exotickych miestach pre najlepsich "predpisovacov" ? 😀

caray
5. feb 2019

@prevenar niečo na tomto pravdy je, ale zase musíme si aj my uvedomiť, že vitamín D je potrebný a to je proste fakt 🙂

eva_eva
7. feb 2019

@prevenar Ja viem, aj rozumiem ako funguje zdravotníctvo u nás. Ale som aj toho názoru, že lekár by nedal dieťaťu niečo, čo by mu malo nejako uškodiť alebo neviem čo. Chápeš 🙂

prevenar
7. feb 2019

@eva_eva ok 🙂

Strana
z2