Ako najkurioznejšie ste uspávali svoje dieťa?
Ahojte,
chcem sa spytat,ci iba ja tu mam problem s uspavanim na obed a vecer alebo je tu aj niekto,kto to tiez zazil/zazival. Rada by som pocula nejake dalsie pribehy ako ste uspavali svoje deti Vy,najlepsie nieco vtipne,kuriozne.
Ja sa v mrazoch,horucavach prechadzam vonku s kocikom po kamenoch,aby sa kocik drncal a akonahle sa zastavim,ze uz nevladzem,hned je mala hore...v noci sa mi budi a musim kopat nohou do postielky,aby zase zaspala,inak stale place.
Poprosim,chcela by som tento prispevok na odlahcenie,na zasmiatie,co vsetko my mamicky musime podstupit,nie na poucovanie,ze co robim ja,ci ina mamicka zle.
Dakujem 🙂
😀 ďakujem, keď to tu čítam, tak zisťujem, že sa vlastne nemám až tak zle
@petra2111 u nás prvý rok prechádzka o pol 2hej v noci na ulici na rukách. Aši 3x nás zastavila hliadka policajtov že či je všetko ok. Potom zapnutý digestor. V zime ako naschval hojdačka vonku. Potom vysávač a odvtedy fit lopta.
@petra2111 Moj ma 2m a uz hodnu chvilku ze do satky a von a valcik (tancovat aj spievat) 😲
Uz mi pisala kamoska, ze jej jedna zena rozpravala o matke, co tancuje s deckom a ze asi nie je normalna...
A ta moja kamka (vediac o tom, ako uspavam)
ze To je moja kamaratka, holt ona takto uspava a nebojte sa, je normalna...
Svet je maly.. 😁
Aspon viem, aku mam v tejto casti mesta nalepku 💃🤱
@zuzuliennka1 Digestor tak na 1. stupni alebo na najvyššom a postupne znížiť 🙂 Ja som to videla vo filme tuším to bol Život je raz taký (Life as we know it)môj oblúbený. Funguje to zrejme ukludňuje na spôsob bieleho šumu. Ked nebol po ruke digestor dala som do youtube digestor noise a bolo 🙂
Mala som zlomený členok, malý vrestal a ani za nic zaspať. Tak som ho dala do nosiča, postavila sa na zdravu nohu a viac ako pol hodinu som s ňou drepovala.
@petra2111 ja nemám vtipné uspavanie, ale kamoška vždy večer sadli do auta a krúžili po sídlisku. A jedna známa mali jednu miestnosť, pohadzane staré uteráky (akože hrboly) a tam kocikovali malú. No vtedy som v šoku ostala 🤔
@petulda333 ježiš tam je krasne 😍😍😍
@nellye9 asi tak 😂 tie prechadzky okolo 3:00 nadranom boli asi najmenej 😂😂😂
@lauralaura777 mas pravdu. Chodnik medzi skolkou a skolou, vzdy ma svoje caro

Pri synovi sme po byte tahali detsku tatru s nim na vankusiku a prechadzali prahy, riadne to bolo vecer pocut no nastastie sme na prizemi😁