icon

Ako naučiť 3-mesačné dieťa na kočík?

15. mar 2025

Ahojte
Mám 3 .mesačného chlapca.
Pekne spal.v kočíku a ako mall 3 mesiace zrazu bum a už chce byť len v nosiči a musím mať zapnutý šum, ale byť vonku. Inak už nezaspi.... V kočíku zrazu strašne plače, v posteli to teda vôbec, pri kojeni tiež nie, vlastne celý deň ho len mám v nosiči a je to naozaj zaberak
Čo sa to stalo? Ako prejsť naspäť na kočík?
Ďakujem všetkým

autor
15. mar 2025

Spal predtým aj v aute a ako mal 3m tak už ani auto... Nič...len. Nosic

colsami
15. mar 2025

Nic sa nestalo, u tak malych babatiek je bezne ze to, co platilo minuly tyzden, na dalsi uz neplati...

viestta
15. mar 2025

Ked uz chces prechadzat, tak prejdi na postielku, tak ci tak skor ci neskor budes ho musiet do postielky ukladat. A nie, nic sa nestalo. To tak byva, treba len skusat ci nezaspi inde a inac ako v nosici

aislin4
15. mar 2025

Vydržať a skúšať, kým sa mu znova v kočíku nezapáči. Prip ako ide teplejšie obdobie, skus dietko davat na bruško do kočíka, či mu tato poloha nebude viac po chuti 🙂 Aj my sme mali také obdobie, ale relatívne rýchlo prešlo, aj keď poznám aj prípady, kde to trvalo dlhšie. Držím palce 🙏

amiy
15. mar 2025

Ja som mala s malým tiež taký to problém na koniec zabralo že som ho neuspavala dala som ho spat až keď bol úplne úplne unavený a vyčerpaný dala som ho do kočiara sekunda a spal dva krát som mu to tak to urobila a už potom bez problémov tak isto som si ho neskôr naučila aj na postieľku naozaj to funguje

simona109
15. mar 2025

Moj tiez pekne spaval v kociku a po 3 mesiacoch len utalo a dovi dopo. Dalsie 2 mesiace som videla akurat tak 4 steny u nas doma. Teraz ked uz je teplejsie pocasie som prehodila sportovu cast a tam pekne vydrzi, pozera naokolo

autor
16. mar 2025

@simona109 čo si robila doma?

simona109
16. mar 2025

Citala knihy vzdy ked spal. A zacali sme chodit na baby plavanie 2x do tyzdna nech mame aspon nejaku aktivitu

autor
17. mar 2025

@simona109 ale že ako si ho uspavala

katrinka233
17. mar 2025

moj maly to iste, 2 mesiace pekne v kociku, odvtedy nic, len nosic. mne to nevadilo, chodili sme do prirody, na prechadzky… v 5 mesiaci som ho dala do sportoveho a to sa mu pacilo velmi, ze sa moze pozerat. teraz ma 3 roky a doteraz je velmi kontaktny a strasne rad sa mojka, obijma, atd… mozno mas kontaktne dieta co chce byt pri tebe a citit ta

autor
17. mar 2025

@katrinka233 mne by to nevadilo, je to super posilka.
ALE som po sekcii a tam kde mi vrazili spinal po Tom ako ho nosím ....katastrofálna bolesť ..v noci sa potom nemôžem poriadne ani otočiť .

pralinka86
17. mar 2025

To je take obdobie.. len skusat a skusat, ono to raz prejde..
Obe deti mali obdobie, ze kocik nie, jedno nastastie len chvíľu a druhe do pol roka cca..toto ani nosic nechcelo, bolo to hrozne obdobie urevane, nastastie aspon pri kojeni zaspalo, aj ked len na pol hodiny . Starsie spavalo v nosici, ale slo vyklopiť do postele, len chcelo to trening, ze kedy 🙈 nejak po 10min sa dalo, niekedy este douspat na posteli, ked som neodhadla, ale nastastie uz sa neprebralo uplne. Mozno skus ostat potom pri nom na posteli a postupne casom sa zacat vzdialovat
A mozno vam začína aj prva spankova regresia
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/spankova-reg...
A este ak mas nosic s makkym bedrakom, skus si vyskúšať s tvrdym, mne sa lepsie nieslo, tu vahu vedel lepšie rozložiť