Ako naučiť dieťa kakanie na nočník alebo záchod?
Ahojte plienku nema uz 3 mesiace cikat sa oekne oyta nehody nemava ale kakanie nevieme najak naučiť ked vidim ze ide kakat poradím ju aj na nočník a bud sa postaví a kvokne si a teda ide to do gatiek alebo proste sa nevykaka tak radšej ju uz nechám tak nech sa nesekne. Ale nejake rady pp. By ni pomohli aj k rozprávke somm u na nočník posadila nic. S cikanim to islo super mala len 22 mesiacov ked sme plienku zrušili úspešne
My riesime presne to iste. Chce to len cas. Nas to uz pomaly zacina chapat, uz sa vacsinou aj vypyta robit "fuj" do nocnika. Len vydrzat.
@andrea_82 aký je starý? Aso musí dozrieť ano
To uz ste premeskali, bud ste ho mali davat, kym z neho este nevedel utiect (bezplienkova metoda) alebo mozete cakat do troch rokov, kym sa umudri a necha si to vysvetlit. Dva roky je taky vek - uz vela sily, ale este malo rozumu.
@andrea_82 aký je starý? Aso musí dozrieť ano
@tatiana234 ma 2,5 roka. Na nocnik chodi od septembra, ale az teraz prestal mavat nehody.
To uz ste premeskali, bud ste ho mali davat, kym z neho este nevedel utiect (bezplienkova metoda) alebo mozete cakat do troch rokov, kym sa umudri a necha si to vysvetlit. Dva roky je taky vek - uz vela sily, ale este malo rozumu.
@anonym_21dfc2 bezplienkova metóda ma pre aj proti a pre to proti som sa pre nu nerozhodla keďže ma dcéra 2 roky pýtam sa na rady v tomto veku ďakujem

My riesime presne to iste. Chce to len cas. Nas to uz pomaly zacina chapat, uz sa vacsinou aj vypyta robit "fuj" do nocnika. Len vydrzat.