Ako obliecť 6-mesačné dieťa na dlhší výlet?
ahojte potrebovala by som poradiť....máme polročné dieťa a chceme ísť na trošku dlhší "výlet" s kočíkom.....chceme ísť na vianočné trhy do mesta asi pol hodinu autom od nás ...berieme hlbokú vaničku so sebou ...ale mám dilemu ako obliecť dieťa kedže už sú mínusové teploty ...ide o to že bežne dám body, pančuchy, hrubý overal a zimný fusak a samozrejme má čapicu a je pekne teplučké ...problém nastáva v tom že neviem či vydrží a nebudem ho musieť vybrať z kočíka na ruky :D :D pretože zvykne v kočíku pospať asi pol hodinu čo ale isto mi zaspí ešte v aute a teda v kočári už spať nebude a teda neviem či tam vydrží a nebude väčšinu času práveže na rukách :D
Ak vydrží v kociku a bolo by mu moc teplo, tak môžeš rozopnut fusak. Ja by som pod ten overal dala ešte nejakú tenšiu mikinu napr. alebo svetrík. Do kočíka ti tam nenafuka a zasa nesmieš veľmi veľa naobliekat, lebo keď bude -10 tak potom čo jej ešte oblecies ?
bodýčko,svetrík , nejaké pančušky , overal a fusak s dekou by mali úplne stačiť. nie sú ešte mínusové teploty strašné .
@lenuska9999 ved práve .....no a zrovna hlásia mínus 5 zatial na ten deň ....
Hrubý overal a zimný fusak je podľa mňa priveľa, dieťaťu bude teplo a bude v kočíku nervozne. Dala by som overal, keď vyberieš z kočíka nebude zima a keď leží môže sa v ňom ľahšie hýbať. Ak zaspí prikryješ dekou.
Oblec viac vrstiev - v sedacke v aute tak ci tak ma byt bez overalu, cize treba na body teplu mikinu. Potom oblecies overal, das do fusaku s das deku alebo taky kryt na kocik (ak mas). Ked nebude chciet na ruky a bude v kociku tak odoberies kryt/deku, rozopmes fusak... ved ubrat sa da vzdy 🤷♀️
Alebo oblec ako zvyknes a ked pojde z kocika na ruky tak zabalis do deky 🤷♀️

a ešte aby som predišla komentárom typi : ved daj vyše vrstiev kde je problém.... :D je mi to jasné že by to stačilo ale neviem čo ak náááhodou v kočíku vydrží aby tam zas nebolo moc teplo a nepotilo sa....takže ako to vyriešiť