Ako obliecť novorodenca do 22 stupňov?
Mame týždeň
Ako viac nesympaticka si nemohla byt. Neviem ani poriadne čo mu doma dávať. Bojím sa že mu je zima ak mu dam krátke body a leginove teplaciky ponozky
Ty davas v 22° kratke body novorodencovi?
@anonymes tipujem, ze si mamam prvorodicka 😌
Ja som mala oktobrove babatko v zavinovacke a pod dekou, terqz by som uz poucena a ostrielana po prvom davala terqjsieho novorodenca do pyzamka s nozickami/body s dl. rukavom, leginky a ponozky a naucila sa zavinut do tenkej pleinky a este mozno tenka ciapocka.
V hrubej zavinovacke tolko neponunas 😄
No a potom sa zvykne davat o 1 vrstvu viac, teplotu kontrolujes na zatylku, ruky a nohy nie su smerodajne.
Do vajicka len v jednej vrstve, poriadne usadit a zapasat, nechaj ciaposku a zakryt lahkou deckou/plienkou. To vajicko je vypchate polystyrenom, ten hreje aby sa ti babo neprehrialo
Uvolni sa a uzivaj si!
Krátke body???? Hádam nie, dieťa si nevie regulovať teplotu určite dlhé body aj svetrík na doma a čiapočku, vonku normálne fusak tenky
Moja sa narodila v auguste ked boli vonku 30tky a kratke body nemala ani raz
@anonymes dlhé body, dečku (alebo zavinovačku) a čiapočku.
Krátke body tak od 3 mes.
Tak snad nebude chorý :( zátylku ma vždy teplúčko
Dlhe body leginky ponozky ciapocku svetrik zavinovacka alebo deka do kocika.
Ja mám májovú, vtedy bolo chladno v maji,často pršalo a normálne mala doma len dlhé body a dupačky alebo polodupacky. Vonku v kočíku mala tenký kabátik , čiapočka, pletené papučky a deka bola vždy v kočíku pripravená. V aute takisto som podľa potreby prehodila deku.
Dlhe body, deka. Neviem si predstavit teda dat novorodencovi kratky rukav, ked je vonku 22°C. Vsak mne samej je vtedy zima 😂
Ja som nosila takto. Body, svetrik, nohavice, tenka ciapka. A prekryt dekou alebo zavonovacka, oboje uz mibprislo vela. Ked prisla srstricka na kontrolu tak mi ho odryla a vyzliekla bundu ci ho chcem prehriat ze na dnukaje to vela. Ale vonka som ho brala aj tak tak ako pisem hore..
Keď je vonku 25 a v izbe tak, tak neviem. Niektoré mamičky v marci dávali krátke všetko, že kontakt telo na telo....
V lete asi ich netreba tak prehrievať
Dlhé body, teplaciky a prikryt ľahkou dekou. Do kočíka zavinovačku. Vo svojej podstate platí, že o vrstvu viac ako máš ty. Ja som mala zimné aj letné dieťa. Tieto jarné sa obliekajú najlepšie. Prehriatie je rovnako zle, ako keby mu je zima.
Treba stále čiapku?

@anonymes doma mate kolko? Tak isto ze? Tramtadaaaa