icon

Ako obliecť novorodenca do 22 stupňov?

anonymes
22. apr 2025

Mame týždeň

Strana
z2
selest
22. apr 2025

@zzzzza doma isto nie, mne sestricka povedala ze to sa dava len v nemocnici tych prvych par hodin ci dni. Vraj sa dietatko moze prehriat. Vonku ked tak chranit uska ked je ale velke teplo tak celenkou.

maryetta
22. apr 2025

Daj body. Teplaciky. Ak treba perinku kludne.
Zas je rozdiel ci dnu alebo von-kde dieta prenasas. Pripadne aj zafuka vetrik.

michaela329
22. apr 2025

@zzzzza čiapka len vonku, nám malého odniesli na izbu v čiapke a hneď mu ju dala sestrička dole, že čiapku len na presuny na vyšetrenie a vonku. A to mám januárové bábätko. Doma predsa nemáš prievan.

zzzzza
22. apr 2025

@selest čelenka

zzzzza
22. apr 2025

A keď bude mať 2,3 mesiace v lete už môžem dať krátke?

really8
22. apr 2025

@zzzzza ja mam aprilovku a v lete som kratky rukav davala. A spaval holy iba v spacom vaku

selest
22. apr 2025

@zzzzza v lete ked je 30 stupnov kludne. Opalovacky a popripade prekryt tenkou plienkou keby fukalo aby sa nespotilo a neprefuklo ho. ( dieta, nie kocik. )

anonymes
autor
22. apr 2025

A pod teplacikovu súpravu dlhé body či krátke? Do takéhoto pocasia

kitycat
22. apr 2025

@zzzzza ak bude 35 stupnov tak hej. Ake zase take babo ti stale len lezi niekde v kociku a mas ho v tieni, a ak mas vetratelnu korbu, tak prievan v tieni tiez budes prezivat inac 😄 je to maturita

natalka13
23. apr 2025

Je dieta nepokojne studene? = je mu chladno.
Je spotene nepokojne? = je mu teplo

katusik456
23. apr 2025

@anonymes si prvomamicka ale úplne rozumiem tvojmu strachu ako obliecť dieťa v tomto počasí a hlavne novorodenca. Dám ti príklad ako bol môj 8 mesačný oblečený,slnečno, fúkal vietor teplý síce ale fúkal, 22 stupňov cca na slnku teplo, ponožky, capacky, nohavice nie úplne tenké, vody s krátkym rukávom, tenká bundicka a čiapočka tenká, keď prestalo fúkať a bolo fakt že teplo, ponožky šli dole, bunda tiež len klobúk na hlave. Novorodenca vy som v tomto počasí ja obliekla - body s dlhým rukávom, legíny, hrubšie ponožky pre istotu, svetrik, deka nie extra hrubá a čiapka na hlavu. Doma by som obliekala podobne sle bez svetra a bez čiapky preboha niektoré tu čiapku doma deťom dávate 😂🙈 a syn sa narodil polovica augusta a nosil body s krátkym rukávom, mne holej bolo horúco, syn je doteraz taký že keď je čo i len o trošku viac oblečený už sa spoti na záhlaví s chrbte.

katusik456
23. apr 2025
@evcagabi

Moja sa narodila v auguste ked boli vonku 30tky a kratke body nemala ani raz

@evcagabi asi sme v rovnakej termínovke aj 😊 syn polovica augusta a teda v body s krátkym rukávom mal keď sme šli z pôrodnice lebo by sa uvaril v tých 35 stupňoch 😁 každé bábätko inak reaguje sle on je veľmi citlivý a nemôžem ho preobliekat lebo už sa spoti okamžite. Teda keď iné deti majú ešte budnicku my máme už hole nohy bez ponožiek ☺️

anonymes
autor
23. apr 2025

Dobre ak keed napríklad prídeme z vonku a je trošku prepoteny kedy ho začať vyzliekať? Kedy otvorit okno? Capicku potom netreba mať pre istotu?

Strana
z2