Ako obliekať novorodenca v lete?
Ahojte poradte prosim ako obliekat novorodenca v juli a auguste? Co mu kupit a co nie?
tielkove body, body s kratkym rukavom, tzv opalovacky, body s dlhym rukavom, samozrejme aj dlhe body, teda s dlhym rukavom a nohami (moze sa ochladit, bavlnene ponozky, teple ponozky..lahky svetrik/kabatik, ciapocky, lahka deka/prikrivka do kocika...bavnene plienky na utieranie slin/soplikov/cohokolvek, bavlnene nohavice/teplaciky na gumu v pase, malo by byt horuco, no moze sa ja ochladit
Ahoj ja mam začiatok augusta a veru tiež neviem, mam kúpené aj bodiky s krátkym aj s dlhým rukavikom ale takisto aj dlhé teplaciky, dupačky a svetríky..urcite ak bude 30 stupnov nedám bábätku dlhé dupačky, ale skôr tričko s krátkym rukávom, ale aj podľa toho, či bude zmrzlina alebo mu bude stále teplo ako bábätku mojej svagrinky... 😃 Určite vždy bude v kočíku deka a aj teplejšie oblečenie keby sa náhodou ochladilo... Zas určite nebude ležať v kočíku pri 30° na priamom slnku a co sa týka nejakých opaľovaciek a kratasiek tak moc som na nete nenasla pre bábätká a neviem ci to využijeme vôbec
@mamicka_1993 ja som prave lutovala, ze som tohto nemala viac..kratasky nic moc - male ma plienku...tricko sa na take male zle oblieka..ale opalovacky boli ok
@karhu boze mne každý vraví ze to je zbytočné a ze stačí co mam 😂 priznám sa ze som kukala asi 2 stránky len pre novorodenca s opalovackami a krataskami keď mi všetci vravia ze načo 😃 ale tak asi kuknem niečo radšej aj ja
Viem že to bolo kedysi.. ale ja som tak na konci júna že až skoro júlová.. bolo také teplo že som nevydržala v ničom, mamina má nechávala len v plienkach na tieni (niekedy ani tie som nemala) a tak mi bolo najlepšie, potvrdili to aj mamičky malých detí v rodine. Samozrejme to len doma 😁
@mamicka_1993 ak uz mas nakupene a radia ti ludia s detmi, tak ok..mne boli kratasky a tricko pre take male neprakticke..koli plienke a krize hole...a tielkove body zase malo..vediet skor o existencii opalovaciek ulahcila by som si zivot..😀
videla som aj babatko, ktore matka mala v kociku len v plienke..tak ale ta bola sama o sebe extra🙈
podľa počasia, ak je vonku 32, tak kľudne body s krátkym rukávom, holé nôžky, len ponožky, čiapočku nie, tu hrozí skôr prehriatie ako prechladnutie. Ak je 24, tak nie tie holé nôžky, aj body s dlhým rukávom, ale tenké, bez čiapočky.
Mne sa syn narodil v júni,cez teplejšie dni mal napr body s dlhým rukávom a ponožky,keď už bolo ozaj horúco body v krátkym , kúpila som čelenku napr keď by pofukovalo ale bolo teplo,tenucku plienku na nôžky keď
Mne sa dcerka narodila v juni. Vyuzili sme kratky rukav, aj dlhy a aj tielka. Kratasky. Alebo isla len v tielku. Na nozicky ponozky. + plienka, tensia deka. Zaviselo od pocasia.
@karhu myslela som bodíky nie tričko, len som to zle napísala 😁 áno tak ze bodíky s krátkym a hole nožičky a ponožky určite... Plus v kočíku vždy vybavenie ak by sa ochladilo😁
@mamicka_1993 tak to bude urcite stacit..jedine co, tak bude trcat plienka😅

Ja som davala na zaciatku dlhorukavne tensie body, dupackove nohavice a ciapocku tenku. V kociku max deku. Ale skor latkovu plienku velku, taku tu tebou zavinovacku som dala cez neho. Bolo dost teplo veru .