icon

Ako obliekať novorodenca v lete?

19. apr 2021

Ahojte poradte prosim ako obliekat novorodenca v juli a auguste? Co mu kupit a co nie?

kiki68
19. apr 2021

Ja som davala na zaciatku dlhorukavne tensie body, dupackove nohavice a ciapocku tenku. V kociku max deku. Ale skor latkovu plienku velku, taku tu tebou zavinovacku som dala cez neho. Bolo dost teplo veru .

karhu
19. apr 2021

tielkove body, body s kratkym rukavom, tzv opalovacky, body s dlhym rukavom, samozrejme aj dlhe body, teda s dlhym rukavom a nohami (moze sa ochladit, bavlnene ponozky, teple ponozky..lahky svetrik/kabatik, ciapocky, lahka deka/prikrivka do kocika...bavnene plienky na utieranie slin/soplikov/cohokolvek, bavlnene nohavice/teplaciky na gumu v pase, malo by byt horuco, no moze sa ja ochladit

mamicka_1993
19. apr 2021

Ahoj ja mam začiatok augusta a veru tiež neviem, mam kúpené aj bodiky s krátkym aj s dlhým rukavikom ale takisto aj dlhé teplaciky, dupačky a svetríky..urcite ak bude 30 stupnov nedám bábätku dlhé dupačky, ale skôr tričko s krátkym rukávom, ale aj podľa toho, či bude zmrzlina alebo mu bude stále teplo ako bábätku mojej svagrinky... 😃 Určite vždy bude v kočíku deka a aj teplejšie oblečenie keby sa náhodou ochladilo... Zas určite nebude ležať v kočíku pri 30° na priamom slnku a co sa týka nejakých opaľovaciek a kratasiek tak moc som na nete nenasla pre bábätká a neviem ci to využijeme vôbec

karhu
19. apr 2021

@mamicka_1993 ja som prave lutovala, ze som tohto nemala viac..kratasky nic moc - male ma plienku...tricko sa na take male zle oblieka..ale opalovacky boli ok

mamicka_1993
19. apr 2021

@karhu boze mne každý vraví ze to je zbytočné a ze stačí co mam 😂 priznám sa ze som kukala asi 2 stránky len pre novorodenca s opalovackami a krataskami keď mi všetci vravia ze načo 😃 ale tak asi kuknem niečo radšej aj ja

sofiapp
19. apr 2021

Viem že to bolo kedysi.. ale ja som tak na konci júna že až skoro júlová.. bolo také teplo že som nevydržala v ničom, mamina má nechávala len v plienkach na tieni (niekedy ani tie som nemala) a tak mi bolo najlepšie, potvrdili to aj mamičky malých detí v rodine. Samozrejme to len doma 😁

karhu
19. apr 2021

@mamicka_1993 ak uz mas nakupene a radia ti ludia s detmi, tak ok..mne boli kratasky a tricko pre take male neprakticke..koli plienke a krize hole...a tielkove body zase malo..vediet skor o existencii opalovaciek ulahcila by som si zivot..😀
videla som aj babatko, ktore matka mala v kociku len v plienke..tak ale ta bola sama o sebe extra🙈

elizabet173
20. apr 2021

podľa počasia, ak je vonku 32, tak kľudne body s krátkym rukávom, holé nôžky, len ponožky, čiapočku nie, tu hrozí skôr prehriatie ako prechladnutie. Ak je 24, tak nie tie holé nôžky, aj body s dlhým rukávom, ale tenké, bez čiapočky.

didi2102
20. apr 2021

Mne sa syn narodil v júni,cez teplejšie dni mal napr body s dlhým rukávom a ponožky,keď už bolo ozaj horúco body v krátkym , kúpila som čelenku napr keď by pofukovalo ale bolo teplo,tenucku plienku na nôžky keď

tara42
20. apr 2021

Mne sa dcerka narodila v juni. Vyuzili sme kratky rukav, aj dlhy a aj tielka. Kratasky. Alebo isla len v tielku. Na nozicky ponozky. + plienka, tensia deka. Zaviselo od pocasia.

mamicka_1993
20. apr 2021

@karhu myslela som bodíky nie tričko, len som to zle napísala 😁 áno tak ze bodíky s krátkym a hole nožičky a ponožky určite... Plus v kočíku vždy vybavenie ak by sa ochladilo😁

karhu
20. apr 2021

@mamicka_1993 tak to bude urcite stacit..jedine co, tak bude trcat plienka😅