Ako podporiť submisívne dieťa, aby sa vedelo brániť?
Ahojte stala sa nam taka vec syn 3r je taky submisivnejší. Druhý chlapec mu zobral hračku s kočíka a utekal s nou preč a troška ho tak provokoval ako keby s tým, synovi to vadilo a hneď mňa že mam mu to zobrať, lenže ja som mu povedala že nech si to vybojuje že to je jeho. No naháňali sa, ale potom sa môj zľakol a schovával sa za mňa.. tak som im to zobrala a povedala nech sa idú šmýkať no to už bol ten druhý chlapček pojašený.. aj môj a pretláčali sa kto skôr pôjde na šmyklavku. Lenže malého by udupal mal o 15 kg viac ten chlapček tak som už môjho vzala že nech sa on šmykne prvý nech kašle na to nech už spolu nesúťažia. Ako mam nabuduce reagovat ? Vacsinou mu deti beru veci ale nevie sa obrániť začne ma ťahať za ruku že ja to mam poriešiť, ale to nechcem chcem aby sa vedel obrániť.
@terezkaarthuramax tak tomuto sa chcem vyhnúť 👌🏼 a preto sa tu pýtam na rady skúsenejších mám. Bola pri ňom povedala mu že nech to vráti ale nepočúval.
Ty stojíš a pozeráš ako sa 3r deti pretlacaju na smykalke q čakáš ktorý výhra, a ktorý zleti dole. Tak by som sa na tvojom mieste nesmiala, ale zamysli sa
@simona20201309 ty riadne preháňáš a dramatizuješ až mi je to smiešne, k tebe sa viac vyjadrovať nebudem😀
Ved sa ani nemáš k čomu vyjadriť.

@simona20201309 áno aby sa bili ako gladiatori presne to som chcela 😂 Pekny večer 😉