icon

Ako podporiť submisívne dieťa, aby sa vedelo brániť?

31. jan 2025

Ahojte stala sa nam taka vec syn 3r je taky submisivnejší. Druhý chlapec mu zobral hračku s kočíka a utekal s nou preč a troška ho tak provokoval ako keby s tým, synovi to vadilo a hneď mňa že mam mu to zobrať, lenže ja som mu povedala že nech si to vybojuje že to je jeho. No naháňali sa, ale potom sa môj zľakol a schovával sa za mňa.. tak som im to zobrala a povedala nech sa idú šmýkať no to už bol ten druhý chlapček pojašený.. aj môj a pretláčali sa kto skôr pôjde na šmyklavku. Lenže malého by udupal mal o 15 kg viac ten chlapček tak som už môjho vzala že nech sa on šmykne prvý nech kašle na to nech už spolu nesúťažia. Ako mam nabuduce reagovat ? Vacsinou mu deti beru veci ale nevie sa obrániť začne ma ťahať za ruku že ja to mam poriešiť, ale to nechcem chcem aby sa vedel obrániť.

Strana
z2
autor
31. jan 2025

@simona20201309 áno aby sa bili ako gladiatori presne to som chcela 😂 Pekny večer 😉

autor
31. jan 2025

@terezkaarthuramax tak tomuto sa chcem vyhnúť 👌🏼 a preto sa tu pýtam na rady skúsenejších mám. Bola pri ňom povedala mu že nech to vráti ale nepočúval.

simona20201309
31. jan 2025

Ty stojíš a pozeráš ako sa 3r deti pretlacaju na smykalke q čakáš ktorý výhra, a ktorý zleti dole. Tak by som sa na tvojom mieste nesmiala, ale zamysli sa

autor
31. jan 2025

@simona20201309 ty riadne preháňáš a dramatizuješ až mi je to smiešne, k tebe sa viac vyjadrovať nebudem😀

simona20201309
1. feb 2025

Ved sa ani nemáš k čomu vyjadriť.

Strana
z2