icon

Ako pomôcť dcére začať používať nočník?

ema2411
19. nov 2025

Potrebujem poradiť dcérka 3 roky bude mať 24.11 chodí na nočník cca 5x za deň, ale nepýta sa . Vie ze sa ma vypýtať a ísť aj povie cikať kakat do serbla ale sama tam nejde iba keď jej poviem. Nevadí jej byť pokakana pocikana. Dám gatky pocika sa. Ma starších bratov vidí ich chodiť na WC nepomáha to . Opýtam sa jej po papani kam ideme odpovie serbel ale pýtať povedať sama nie. Poraďte kde je problém? Ci to uz mam riešiť

anonym_37f6d5
19. nov 2025

Musis ju davat len ty,nas maly je odplienkovany od septembra a to sme aj na noc zrusili plienky.Pekne aj do velkeho wc sa ide vycikat,kaka ale len do nocnicka,sam si sadne.
Musis to vydrzat,nic ine ti nezostava,ja som to tiez oddalovala,nechcelo sa mi stale riesit nehody,ale tie mava ozaj iba sem tam.A naucil sa fakt pomerne rychlo.Este tak zaciatkom septembra mi volali zo skolky,ze je volne miesto,ze ako je maly s odplienkovanim,vtedy len cikal do nocnika.Ale ako nahle si dal sam plienku dole,ze kakat a na nocnik,uz sme viac plienku nedali.To bolo cca tyzden po telefonate.
Drzim si palce,nech sa rychlo nauci a len pevne nervy.