icon

Ako prichádzajú deti na svet?

sunny8
5. mar 2017

Ahojte baby robim si prieskum ake mate stare deti a kedy zacali s otazkami typu ako som prisiel.na svet a preco su babatka v brusku ? Ako ste im to vysvetlili ? 😂😂😂

drobcek26l
6. mar 2017

Môj ma 4,5 roka a začal sa pýtať pred pol rokom. Povedala som mu ze ocko bol v obchode kupit semienko, to som spapala a z toho mi on narástol v brušku ked už bol veľký išla dom do nemocnice a tam mi ho pani doktorka vybrala

terezka1947
6. mar 2017

no...mna sa pytal teraz,ma 5r. a tak som mu povedala,ze mamka s ockom sa velmi lubili,potom mali svadbu-akurat sme par dni dozadu pozerali jedno DVD a potom sme povedali Jeziskovi,ze by sme chceli babatko....a Jezisko nam poslal jeho
cakala som dalsie otazky-neboli...takze dalej som nevysvetlovala-naco?
ked pridu dalsie a oni pridu,tak sa budem snazit co najpravdivejsie,ale aj co najvhodnejsie veku a jeho chapaniu vysvetlit,co a ako....
inak,uz sa ma raz pytal,ci aj pre neho sme boli v nemocnici ako pre braceka-tak som vravela,ze ano...a ze pani doktorka ho vybrala z bruska-co je tiez pravda-lebo som mala cisarsky😀
moja mamka bola ucitelka a vzdy razila teoriu,ze dietatu treba odpovedat co najpravdivejsie,ale iba tolko,kolko sa pyta,dieta ako dozrieva,potrebuje vysvetlenia postupne doplnat...

katulka1141
6. mar 2017

Ja to mam kazdy den,ale u nas je kde som bola vtedy a vtedy.no skusali sme povedat,ze v nebicku,ze v mojom brusku .uz neviem sko jej odpovedat.pyta sa na to stale.

juliet86
6. mar 2017

My to hovorime uplne normalne ako to aj je. Nevymyslame. Mame k tomu aj knihu kde je to uplne presne opusane aj s obrazkami.

bluka2
6. mar 2017

Ja si len pamatam, ze som sa toto ako dieta pytala a odpoved som vedela, len ma zaujimaju, co povedia. Skusala som aj starych rodicov. Vzdy to bolo nieco absurdne, nechapala som preco 😅