icon

Ako reagujete, keď kočíkujete a zatrúbi na vás auto?

lusinda3
5. máj 2017

Uz sa Vam stalo, ze kocikujete a zatrubi na Vas nejaky vyskereny chlap? Ako by ste reagovali?

Strana
z3
lusinda3
autor
5. máj 2017

@obsadenemeno pocuj Ty .... To NIE SU MOJE TEMY!!!!!!!

lucienka1981
5. máj 2017

@obsadenemeno diky za tipy,mam co citat 😅

enusamt
5. máj 2017

otázka vyznela ako keby šlo o prieskum "ženskej roztopaše" ... pritom podstata bola, že trúbením zobudil horko ťažko uspaté dieťa...
do budúcna by som radšej tú podstatu uviedla priamo v otázke, aby tu nevznikali takéto mylné hypotézy 😉
ale inak by som začala od zlosti klepať po čele či dotyčnému šibe alebo mu rukou pohrozila... nič iné by sa ani nedalo robiť v tomto prípade... akurát tak vypátrať ho na základe špz a vynadať mu osobne 😀

obsadenemeno
5. máj 2017

@lusinda3 ja som to nikde netvrdila..... 😲

erinne
5. máj 2017

@obsadenemeno trblietky??!! Uzasne 😂😂😂

dankabodvanka
5. máj 2017

@zuzka38 O chvíľu sa niektoré sliepky budú pýtať, či majú dieťa prebaliť a dať mu najesť 😅

cocogogo
6. máj 2017

Myslím si že viac zbytočné sú tu niektoré komentáre K tejto téme. Niektoré ženy asi naozaj nemajú čo robiť A musia reagovať aj keď nevedia čo poradiť. Reagovať na trubenie sa dá asi len gestom či je šofér normálny. Ale chápem že to dokáže nasrat keď ti niekto zobudí dieťa ktoré si ťažko uspala.

tiumen
6. máj 2017

A je po srande 😀

victory7897
6. máj 2017

@enusamt ja keď som horko tazko uspala dieta ,odpratala som sa tam kde auta nechodili hore dole..do tichej ulicky a prechadzala sa kym sa nevyspinkal..

cristi
6. máj 2017

uz je asi zbytocne reagovat,ale ak sa to tyka samotneho dietata a jeho neruseneho spanku,tak nabuduce si vyber vhodnejsie prostredie na prechadzky, je logicke, ze ak ides na miesta kde je velka koncentracia ludi a aut, tak je velka pravdepodobnost,ze sa mi dieta zobudi. Si na velkom omyle,ak si myslis,ze napr.vodici budu respektovat tvoje spiace dieta v kociku..🙄

nice202
6. máj 2017

aka srandovna debata. Tak nabuduce nekocikuj pri ceste a mas vybavene.

moni244
6. máj 2017

@cocogogo ale to sa v uvode nepytala 😀 len sa pytala ako reagovst, ked na nu vyskereny sofer zatrubi 😀 nic o dietati a budeni tam nebolo

moni244
6. máj 2017

@nice202 ale to si take mamicky, co to robia naschval, aby sa potom mohli rozculovat. Uz som zazila matku, co kocikovala dieta pri ihrisku a upozornovala ine matky, aby deti nebehali a nekricalo, lebo jej dieta spi 😀 alebo dalsiu, co mi vynadala, ze telefonujem pri kociku, ked jej dieta spi, bola v nakupnom centre medzi regalmi 😀 hudba hrala, ale ja som jej vadila, ze telefonujem 😀

nice202
6. máj 2017

@moni244 tak to som rada, ze som zatial stretla povacsine iba normalne matky. Keby mi nejaka povedala, ze na ihrisku deti nemozu behat, to by videla.

rebellefleur
6. máj 2017

@obsadenemeno - to jak sa ti vždy podarí nájsť tie najlepšie témy? 😂 strašne sa smejem 😂

surriana
6. máj 2017

Mladé mamičky sú sexy....🙂A muži sú nane zvedavý.Prečo nie?Pravidelne sa mi stáva že keď sa blížim z kocikom ku priechodu,autá už popredu stoja a čakajú kým prejdem,a vodiči vyskereny od ucha k uchu.Tak chcú sa pozrieť.Pozerať sa môžu nie?Buď rada,užívaj si to.Mladá nebudeš večne....❤

obsadenemeno
6. máj 2017

@rebellefleur ja mam dobru pamat a pamatam si "specialne" nicky..... 😉

bonovka
6. máj 2017

Nehnevajte sa na mna,strasne som sa pobavila na tych komentovh,za co v konecnom dosledku dakujem autorke temy. 🙂) mne sa nahodou predstava,ako vola policiu,zdala velmi vtipna. 😀

dankabodvanka
6. máj 2017

@tiumen Neboj...už má určite založený nový😝

slunce3
6. máj 2017

Na mna moze tru it aj manzel z2 m. Aj tak si to nevsimnem 😂
Minule som tak moju mamu odignorovala ja som sla z domu a ona z prace ,to som bola este bezdetna ideme oproti se e ona ma pozravila ja? Isla som dalej, po cca 10 m. Tak rozmyslam ze niekto ma zdravil otocim sa a tam mamca 😂

Takze na mna mozete hulakat, bliakat,piskat,trubit... jamam v p.. idem si po svojom 😂

charlie1980
6. máj 2017

Baby, dnes som sa uzasne pobavila na prechadzke s 5 mes. v kociku 😅 Isli sme okolo katolickeho kostola, sadli na kavu, odbavili asi 3 svadby, trubili ako saleni. A predstavte si, ze policajti niekolkokrat presli okolo (pesia zona) a oni nic !!!!!!! Jednoducho nic !!!!! 😭😭😭
Hned som si spomenula na danu problematiku na MK 😀😀😀

Strana
z3