Ako reagujú deti po dlhšej neprítomnosti rodiča?
Ahojte, ako reaguju vase babence ked vas dlhsie nevidia? moje 6 mesacne babatko ked ma skoro cely den nevidi a pridem domov celkom ignoruje, skoro ani na mna nepozrie ziadny usmev a skor by som povedala ze odvrati oci, ako je to u vas?
Je dojcene?
@kikusenka1 bolo do ca.5 mesiacov teraz uz nie, suvisi to nejak spolu?
@kikusenka1 bolo do ca.5 mesiacov teraz uz nie, suvisi to nejak spolu?
@eli60 ano. Moje nedojcene dieta ma úplne ignorovalo a dojcene zase bolo závislé na mne.
@eli60 ano. Moje nedojcene dieta ma úplne ignorovalo a dojcene zase bolo závislé na mne.
@kikusenka1 tak na toto by som sa nespoliehala ... ja kym som malu dojcila, tak to bolo naopak ... vela krat ked snou bol manzel na prechadzke a vratili sa , tak som ju len nakojila a uz tahala rucky za manzelom a chcela byt snim ..... vobec to nesuvisi stym ...
@kikusenka1 tak na toto by som sa nespoliehala ... ja kym som malu dojcila, tak to bolo naopak ... vela krat ked snou bol manzel na prechadzke a vratili sa , tak som ju len nakojila a uz tahala rucky za manzelom a chcela byt snim ..... vobec to nesuvisi stym ...
@simona1306 no ja mam 3 deti a veru jedno ktoré nebolo dojcene tak bolo presne také a dojcene sú zase opačne len so mnou
@simona1306 no ja mam 3 deti a veru jedno ktoré nebolo dojcene tak bolo presne také a dojcene sú zase opačne len so mnou
@kikusenka1 tak ja mam obidva nedojcene a natahovali sa zamnou a usmievali sa obidva ked ma dlhsie nevideli… takze to stym nema nic….
@simona1306 hej u nas je to podobne, uplna ignoracia co sa mna tyka ... aj rano ked sa zobudi vsetko je zaujimavejsie ako ja. Ked sa prihovori manzel tak sa vacsinou usmieva
@eli60 Je to ok, moj ma tiez nejako nevital v tomto veku, o rok to uz bolo inac. Ja som mala celkovo pocit, ze po narodeni mu bolo akoby jedno, s kym je a az postupne tam boli naznaky nejakych vztahov, pripadne aj nesympatii.
Tiež nedojcim a mála je zo mňa hotová 😵💫 nemôžem ani cikať nič ísť... hotová priam moja láska milovaná 😘❤️
mam doma nedojcene dvojicky, od babatiek boli na mne zavesene, vyskerene na mna. Takze to s dojcenim, ci nedojcenim to nemoze mat absolutne nic spolocne.
Dodnes su na mne nalepene, a uz su defacto zacinajuce pubertiacky.
Sa doma smejeme, ze su to moje 2 "cecky" 😀
@simona1306 hej u nas je to podobne, uplna ignoracia co sa mna tyka ... aj rano ked sa zobudi vsetko je zaujimavejsie ako ja. Ked sa prihovori manzel tak sa vacsinou usmieva
@eli60 ma 6mes, prosim ta upokoj sa a nedramatizuj
Mam oovela starsie dieta a ked ma nevidi cely den ani ma nespomenie a pritom mame skvely vztah
@bababibi niekedy si zelam, aby to boko aj u nas tak, tak snad sa dockam vokakedy
@eli60 neboj sa dockas sa, u nas nastal zlom asi ked mala 2 roky, od vtedy zamnou vsade chodi :D ked sa nahodou idem vecer osprchovat pred tym ako ide spat, tak sedi pri sprche a caka kym sa osprchujem :D o zachode ani nehovorim :D

Je dojcene?