icon

Ako reagujú deti po dlhšej neprítomnosti rodiča?

eli60
13. máj 2025

Ahojte, ako reaguju vase babence ked vas dlhsie nevidia? moje 6 mesacne babatko ked ma skoro cely den nevidi a pridem domov celkom ignoruje, skoro ani na mna nepozrie ziadny usmev a skor by som povedala ze odvrati oci, ako je to u vas?

kikusenka1
13. máj 2025

Je dojcene?

eli60
autor
13. máj 2025
@kikusenka1

Je dojcene?

@kikusenka1 bolo do ca.5 mesiacov teraz uz nie, suvisi to nejak spolu?

kikusenka1
13. máj 2025
@eli60

@kikusenka1 bolo do ca.5 mesiacov teraz uz nie, suvisi to nejak spolu?

@eli60 ano. Moje nedojcene dieta ma úplne ignorovalo a dojcene zase bolo závislé na mne.

simona1306
13. máj 2025
@kikusenka1

@eli60 ano. Moje nedojcene dieta ma úplne ignorovalo a dojcene zase bolo závislé na mne.

@kikusenka1 tak na toto by som sa nespoliehala ... ja kym som malu dojcila, tak to bolo naopak ... vela krat ked snou bol manzel na prechadzke a vratili sa , tak som ju len nakojila a uz tahala rucky za manzelom a chcela byt snim ..... vobec to nesuvisi stym ...

kikusenka1
13. máj 2025
@simona1306

@kikusenka1 tak na toto by som sa nespoliehala ... ja kym som malu dojcila, tak to bolo naopak ... vela krat ked snou bol manzel na prechadzke a vratili sa , tak som ju len nakojila a uz tahala rucky za manzelom a chcela byt snim ..... vobec to nesuvisi stym ...

@simona1306 no ja mam 3 deti a veru jedno ktoré nebolo dojcene tak bolo presne také a dojcene sú zase opačne len so mnou

karinss
13. máj 2025
@kikusenka1

@simona1306 no ja mam 3 deti a veru jedno ktoré nebolo dojcene tak bolo presne také a dojcene sú zase opačne len so mnou

@kikusenka1 tak ja mam obidva nedojcene a natahovali sa zamnou a usmievali sa obidva ked ma dlhsie nevideli… takze to stym nema nic….

eli60
autor
13. máj 2025
@simona1306

@simona1306 hej u nas je to podobne, uplna ignoracia co sa mna tyka ... aj rano ked sa zobudi vsetko je zaujimavejsie ako ja. Ked sa prihovori manzel tak sa vacsinou usmieva

marianarem
13. máj 2025

@eli60 Je to ok, moj ma tiez nejako nevital v tomto veku, o rok to uz bolo inac. Ja som mala celkovo pocit, ze po narodeni mu bolo akoby jedno, s kym je a az postupne tam boli naznaky nejakych vztahov, pripadne aj nesympatii.

bababibi
13. máj 2025

Tiež nedojcim a mála je zo mňa hotová 😵‍💫 nemôžem ani cikať nič ísť... hotová priam moja láska milovaná 😘❤️

eli60
autor
13. máj 2025
@bababibi

Tiež nedojcim a mála je zo mňa hotová 😵‍💫 nemôžem ani cikať nič ísť... hotová priam moja láska milovaná 😘❤️

@bababibi niekedy si zelam, aby to boko aj u nas tak, tak snad sa dockam vokakedy

tecila
13. máj 2025
@eli60

@bababibi niekedy si zelam, aby to boko aj u nas tak, tak snad sa dockam vokakedy

@eli60 neboj dočkaš moja bola tiež taká netykavka a neskôr boli obdobia kedy som sa ledva pohla čo bola stále pri mne.

bababibi
13. máj 2025
@eli60

@eli60 ale bude, neboj. A kto snou prevažne trávi najviac času?

elanor
13. máj 2025

mam doma nedojcene dvojicky, od babatiek boli na mne zavesene, vyskerene na mna. Takze to s dojcenim, ci nedojcenim to nemoze mat absolutne nic spolocne.
Dodnes su na mne nalepene, a uz su defacto zacinajuce pubertiacky.
Sa doma smejeme, ze su to moje 2 "cecky" 😀

eli60
autor
14. máj 2025
@bababibi

@eli60 ale bude, neboj. A kto snou prevažne trávi najviac času?

@bababibi ja som s nou najviac

taktotedanie
14. máj 2025
@eli60

@simona1306 hej u nas je to podobne, uplna ignoracia co sa mna tyka ... aj rano ked sa zobudi vsetko je zaujimavejsie ako ja. Ked sa prihovori manzel tak sa vacsinou usmieva

@eli60 ma 6mes, prosim ta upokoj sa a nedramatizuj
Mam oovela starsie dieta a ked ma nevidi cely den ani ma nespomenie a pritom mame skvely vztah

simona1306
14. máj 2025
@eli60

@eli60 neboj sa dockas sa, u nas nastal zlom asi ked mala 2 roky, od vtedy zamnou vsade chodi :D ked sa nahodou idem vecer osprchovat pred tym ako ide spat, tak sedi pri sprche a caka kym sa osprchujem :D o zachode ani nehovorim :D