Ako sa mám hrať s 8 mesačným synom?
Ako ste sa hrávali s takýmito detičkami? Ako podporiť jeho vývoj? Dajte typ
Napr.
-staviam vezu z kociek, on ju bura a zacina uz brat vrchnu kocku.Dalsi level bude,ze tu kocku da na vezu.
-kotulam mu lopticky, on ich potom zuzle
-ukazujeme si v knihe zvieratka, mozno aj 30 sekund vydrzi kym zacne knihu okusovat
Knizky, pesnicky, basnicky, rozpravanie. Spristupnene nejake sufliky a skrinky, nech sa moze hrabat a objavovat. V nasom pripade to boli aj smeti - ciste plastove alebo papierove. Pri takychto hrabacich cinnostiach vydrzal velmi dlho. Potom som si ho davala k vareniu, vo vajicku sedel na linke a dostaval do ruky rozne suroviny a bezpecne nastroje. Kazdy den sa isiel aj povozit von, ale nie na spanie, ale tak ze sedel a sledoval okolie a vselico som mu ukazaovala.
K tomuto sa rada pridam, treba mi nejake tipy 😆 moje sidlo nevydrzi pri nicom dlhsie ako 30 sekund a to sa bavime aj o niceni viez, kniziek a podobnych zalezitostiach...hracky nula bodov....nastastie uz zacal sediet, takze prechadzky v kociari a ako sa tu uz vyssie pisalo, spi doma v posteli, vonku zasadne objavuje. Ma male plastove flasky naplnene cicerom, to ho chvilinku pobavi, lebo to robi hluk..., Kable, sustiave vrecka vselijake, krabice, bublinkove folie z balickov a pod. , spievam mu, tapusky a barabaram buc, chodim s nim po byte a ukazujem ako funguju veci, pri jedle sa ho snazim zabavit (kusky, vianocka s vyzivou, uci sa pit z poharika a tak). Ale fakt nevydrzi pri nicom dlhsie ako 2-3 minutky a obcas je to celkom vycerpavajuce, lebo mi zacal odmistat aj nosic
Okrem vsetkeho co bolo napisane,tak cvicime na fitlopte.polo,im jo na vrusko a gulam do predu do zadu a do bokov.skaceme na nej ked mi je na rukach.lahnem si na zem a dam si ho do l9na a dviham zadok,potom na kolena a hojdam.lueradielko v rukach.to vsetko mu posilnuje aj jeho brusne svaly

V tomto veku som na syna vela rozpravala, komentovala som skoro vsetko co som robila, spievala som mu, ukazovala hracky a veci a popisovala ich.