Ako správne vážiť bábätko doma?
Ahojte 🙂 prosím vás tie ktoré vážite doma bábätká. Ja musím kvôli váhe. Ale neviem či to robím správne. Keď ho dám na váhu nôžky ma hore,zdvihne ich hore čiže neviem či to je správne alebo mu nôžky dať dole rukou, ako sa to robí ? Pri pediatricke si nikdy nevšimnem či ona rieši tie nohy vo vzduchu alebo nie 🙂
Ved je uplne jedno, ci ich ma hore,ci dole. Vaha je vzdy ROVNAKA.
Ty tiez vazis menej, ked zdvihnes ruky nad hlavu? 🙂
@diewcatqoo to nie ale tie nôžky ako keby neboli ani na váhe
Prosim ta, zapoj trocha logiku 🙂
Odvazi to spravnu vahu aj ked ma nozky hore neboj sa
To je jedno. Keď sa vážiš ty, tak máš vo vzduchu aj hlavu, aj ruky, aj zadok.
Že čo? Pokiaľ sa o nohy neopiera mimo váhy tak ich predsa logicky odváži. Aj keby ich mal za hlavou.
Ojoj….logika logika..
tusim sa zacnem vazit aj ja s rozpazenymi rukami.... takze by vaha mala byt nizsia??
Tvoja ucitelka fyziky musi mat z teba radost 😂
Toto nemyslíš vážne 🙈
a ze matkam mlieko neudiera na mozog 😀
😅😅😅🤦♀️
Nesmejte sa, prestalo jej mysliet ked ma doma novorodenca, to je bezne
🤣🤣🤣🤣🤣 Toto je pre mňa topka dnes 🤣🤣 Autorka, váži rovnako, aj keď ma nohy nad vahou. Ak sa nevmesti, posad ho, ak sa dá. Každý den ho ale rovnako polož do rovnakej polohy a len sleduj, aby vo váhe neboli veľké rozdiely. Aby napr nechudlo bábätko. Ale fakt perfektná otázka 🤣🤣
Váha je vždy rovnaká...ci ma nozky hore alebo dole
Ach zienky, budme trochu na seba dobré. Autorka je asi prvorodicka, vystresovana, hormony pracuju na plne obratky, logika bohuzial na materskej casto odchadza, je to uplne normalne . Slusne sa spytala, tak by sa patrilo slusne odpovedat. Kam tato doba speje.
😂😂😂
Uplne chapem preco je toto anonymne polozena otazka

Myslíš, že tie nohy vo vzduchu nič nevážia, či čo?