icon

Ako to teraz prebiaha na poriadniach u pediatrov?

baska1930
24. mar 2020

Ahojte baby chcem so pýtať ako do chodí u pediatra v aktuálnej situácii, mám ísť na poradňu a zároveň na očkovanie ako to chodí. Nás Mudr. obiednava na určitú hodinu ale aj tak mám obavy.🤔🤷🏻‍♀️

romanka_369
24. mar 2020

@baska1930 ahoj.. My ideme zajtra na poradnu.. Volala som s doktorkou iba sa ma pytala klasicke otazky ci sme nikde neboli za poslednych 21 dni a podobne.. Ma prist iba jeden rodic samozrejme a ruskom a priniest aj vlastnu podlozku..

eliska13
24. mar 2020

@baska1930 ja mám už teenegera tiež sme mali mať očkovanie a preventivku zrušili to.mozno u bábätiek to je ine.Co som počula objednávajú tak nech si tam sama, rusko a tie klasické veci....

alienkami
24. mar 2020

Najjednoduchšie bude zavolať dr. a spýtať sa.

emmi101
24. mar 2020

Neviem, teraz to má každý doktor inak teraz, niektorí berú a niektorí nie, treba si tam zavolať aby ti povedali, že čo a ako, možno ti povedia, že nemusíš chodiť vôbec

dzejsik
24. mar 2020

@baska1930 my sme mali ísť dnes, ráno som volala a povedala, že zatiaľ boli preventívky pozastavené a že nech si zavolám o týždeň a dá mi nejaký nový termín na apríl, že radšej by počkala na upokojenie situácie

brita7777
24. mar 2020

aj ockovanie ? my sme uz posunuli mmr vakcinu kvoli chorobe a teraz kvoli vzniknutej situacii, vy davate ockovat ?

jajka71
24. mar 2020

Ja mam 5r predcasniatka s dg, volala som s dr., ockovanie zatial odlozila, ked sa to upokoji, budem volat a termin prehliadky dohodneme operativne podla situacie a akt.stavu dvojiciek. Sme v kontakte mailom, telefonicky i sms. Skuste zavolat. Kazda ambulancia ma nastavene trosku inak.

gabrielapatrik
24. mar 2020

@baska1930 najlepšie si zavolať k lekárke a ta Ťa usmerni

evitka83
24. mar 2020

@baska1930 poradnu vam spravia, ak je to batola. Ockovanie nie

jajko22
24. mar 2020

@brita7777 zajtra máme ockovanie.