Ako trávite deň s malými deťmi?
Ahojte, rada by som sa opýtala jednu vec mamiciek. Vopred upozorňujem, ze ja ešte nie som mamička 😊 a nejde o hejtovanie. Je to len otázka aby som si to dala dokopy. Presťahovala som sa do bytu po svokre a nad nami žije rodina s 2 ročným chlapcom a bábätkom cca 3 mesiace ma. Bývam tu cca polroka a tým, že robím z domu, tak vnímam všetko. Mamičky ako trávite deň s vášmu deťmi? Chodíte von? Chodíte kočíkovat? Pani nadomnou sa za polroka ani raz nepohla z domu. Doslova. Ci je pekne ci nie. 24h, 7 dní v týždni je doma. A z toho vyplýva to, ze hlavne to 2 ročne dieťa robí bordel doma, lebo sa nemá kde vyvetrať. Ako to mate vy? Takže je to normálne, ze 2 ročne dieťa nevidí cerstvy vzduch ani jeden deň v týždni? A bábätko nieje kocikovane? Opakujem, žiadny hejt to nieje prosím. Iba sa pýtam ostatných mamiciek. Ďakujem za každú správu.
@karolinakaja vies co, moja známa ma dve deti, jedno bude mať 2 roky a mladšie pol roka! Býva na byte s rodičmi zatiaľ, ale stávajú dom! A ona tiež s oboma sama ešte nebola vonku, že ona si to nevie predstaviť! Bud ide von len s jedným a druhe strážia starí rodičia alebo ide bud s mamou alebo otcom, alebo s mužom a jeden ma jedno dieťa a ona druhé! Takže keby bývala sama bez pomoci, verím, žeby bola tiež celými dňami doma! Ja si to síce neviem predstaviť, ale nemám deti s takým malým rozdielom
@karolinakaja to máš rôzne. Sú rodičia, čo sú s deťmi vonku veľa, a sú takí,ktorí nechodia von, alebo chodia málo a sú radšej doma .
@elli333 ja zas rozmyslam ze musela vyjst von minimalne na ten porod 😁 teda ok, mohla rodit doma, ale tak neni to moc pravdepodobne.. a dalsia vec, prvy polrok som bola s babatkom furt u pediatricky na kontrolach, najprv tusim p o 2 tyzdnoch sa chodilo, potom po 3-4, nedzitym ockovania..a. starsi tiez musi chodit na kontroly este.. takze za mna tych prechadzok bol odost aj keby som nechoidla von len tak kocikovat.. ale ja som chodila vzdy..
Ja som mala 2,5rocneho a novorodenca a absolutne ziadny problem ist s nimi dvoma von nebol.. babo spinkalo v kociku vedla pieskoviska a so starsim sme sa hrali.. alebo mal starsi odrazadlo a spolu s kocikom sme sa prechadzali .. alebo babo v nosici (ci spal alebo nespal) a isli sme vsetci traja do lesa, na luku.. chodili sme 1-2x denne po 2 hodiny. Ked bolo treba varit tak doobeda sme boli doma, ak nie, tak sup von. V lete sme bolis 3mesacnym a takmer 3rocnym pri jazere cele dni spolu..ked drobec zaspal v kociku, poprosila som vedla leziacich o postrazenie a sup so starsim sa kupat..az po praci poobede sa k nam pridal manzel..

Z toho ale vyplýva že aj ty si doma 24/7. Pre tvoje psychické aj fyzické zdravie skús chodiť von ty a menej budeš vnímať susedov. 🙂