icon

Ako udržať ročné dieťa pokojné počas letu?

florita23
11. máj 2025

Ahojte, ako mate dieta pocas letu? Spi na vas v satke (ak ano, akej?), nosici ci len tak?

lucia13022023
11. máj 2025

Spi na mne.

thereisabear
11. máj 2025

Pripútané pásom, či spí alebo nie.

pralinka25
11. máj 2025

pri starte a pristati musi byt zapasane. a bude sediet na tebe a daju ti pre neho taky navyse pas. pocas letu je to jedno ale ked je turbulencia alebo nieco zapne sa kontrolka pasov musis ho zapasat takze satka nie je dobry napad.
teda mozno aj zalezi akym letom letis ja mam s rocnymi skusenosti len chartrovym letom.

micusa2222
12. máj 2025

@florita23 malinké dieťa, ani omylom do lietadla...

valikasikulova
12. máj 2025

Malý mal presne 1 rok keď letel prvýkrát sedel na mne a bol priputany ďalším pásom

galganka
12. máj 2025

Do troch rokoch pri vzlietavaní a pristávaní sedeli na mne, inak, skoro vždy to prespali. 🫣😂 Ozom som ich vždy nejako zvodorovnila na vedľajšiu sedačku, deti vyspaté, ja polámaná, ale prežili sme. 🙂

weja611
12. máj 2025

@florita23 malý mal 7 mesiacov keď sme leteli. Najskôr som ho mala v nosiči, ale ten mi nakonec veľmi zavadzal, tak ostal normálne na mne. Pri vzlietani a pristavani musel byt zapasany o mňa, tak som ho dala ľahnúť, mliečko a zaspinkal 😊
Všetko úplne v poriadku. Vôbec neplakal. Až cestou späť nevedel "usediet" tak sme ho dvihali, aby videl ostatných ľudí a bol spokojný. Nikomu nič nevadilo.

tanyan
12. máj 2025

Naša mala pri prvom lete síce už takmer dva roky, ale pri štarte aj pristávaní som dojčila a počas letu buď spala alebo zabávala okolie. Samozrejme, mali sme v príručnej aj nejaké hračky a maškrty - ovocie, chrumky, výživu vo vreckách...
Rob tak, aby Vám bolo dobre. Ak nie ste zvyknutí na šatku, tak sa s tým ani nezaťažuj.