icon

Ako vyriešiť svadbu so 4,5 mesačným synom?

tanicka16
12. okt 2019

Ahojte maminky, prosím poraďte.. mám 4,5mesacneho syna a čoskoro sa chystáme na svadbu, ..ako to vyriešiť? Chcem ho zobrať aspoň do kostola ale na hostinu si myslím že to vhodné nieje kvôli hluku.. je kojeny lenže mu už dávam UM keďže nemám dosť mlieka... Ako by ste to vyriešili zo starostlivosťou?

tosomja
12. okt 2019

Ak ho mas s kym nechat, bude mu lepsie doma,..ale vela rodicov berie aj tak male deti na svadby a dokonca az do rana, take male este pospi v kociku a nie kazdemu vadi hluk. Niektori maju dokonca prenajatu izbu v hoteli, kde deti idu schrupnut. 😉

tanicka16
autor
12. okt 2019

@tosomja môj cez deň veľmi spať nechce čiže s tým by sme veľmi nepochodili 🙂 ďakujem

mogaa
12. okt 2019

@tanicka16 kludne ho zoberte so sebou....neboj na svadbe - hostine pôjde z ruky do ruky🙂takže sa aj zabavíte....inak naozaj sa to rieši tak že v hoteli kde je svadba si prenajmete izbu a prestriedate sa pri malom keď bude spinkať....prípadne môže ísť aj mamina či sestra a budú s malinkým na izbe keď bude spinkať

sapetka
12. okt 2019

@tanicka16 zobrala by som svokru😁

evkamotka
12. okt 2019

Brat mal na mojej svadbe 4m dcerku, so svagrinou sa proste nejako prestriedali cca do osmej a potom isli domov.
Ak mas k dispo vypomoc, dohodni si ju, do nejakeho rozumnejo vecerneho casu sa take male dat aj prekocikovat a ponosit na rukach po okoli.
Ideal ak by bolo na svadbe ubytko, bud sa na zabave potom viete s muzom prestriedat alebo s krpcom zostane dohodnuta vypomoc a ty sa nim mozes hocikedy odbehnut nakojit, uspat atd

tanicka16
autor
12. okt 2019

@sapetka 😂😂 to by nedopadlo dobre 😂

sapetka
12. okt 2019

@tanicka16 😁druhu babku?

tanicka16
autor
12. okt 2019

@sapetka Tá nemôže , nevadí nejak to skúsim vyriešiť 😊

timea1012
12. okt 2019

@tanicka16 ahoj,ja mam sice skoro 2 rocnu,ale celkovo ten zhon v ten den by som bez opatrovatelky nedala.Moja ma rada vela ludi aj hluk ,ale v ten den nemala jednoducho naladu.Cely cas stravila s opatrovatelkou na izbe kde sa prehrali .

annamivo
12. okt 2019

@tanicka16 My sme mali pred 2 týždňami našu malú na svadbe , tiež má 4 mesiace, s nami bola cca do 8,30, odviezli sme ju domov aj so starším synom( cca 40km tam a 40 späť), nakojila som ju uspala a šup späť na svadbu. Zavolala som si sestru a tá mi ich prizrela cez noc. Mlieko som si odsala popredu a bolo. Tancovali sme do rána 😅

marcelik88
12. okt 2019

Ak mate strazenie tak normalne odsat mlieko a hotovo 🙂 Ja som za tuto moznost ak sa da, aj ty si to trosku inak uzijes, jeden vecer si oddychni

siska53
13. okt 2019

@tanicka16 ked sa vydaval sestra, maly mal tiez tak okolo 5m. Boli sme len na obrade. Muz a jeho rodičia sa bali aj toho, ze tam.bol sestrin havino.. kedze bol v tom case cisto dojceny, tak sme sli po obrade domov.. nemohla som.si ani odsat, lebo som.bola v stadiu laktacnej krizy a potrebovala.som.skor stimulovat dojcenie, takze to tak blbo vyso..ale neva..

adelakom12
16. okt 2019

@tanicka16 nechaj ho asi niekde u rodicov alebo tak 🙂 alebo ved mozes ho vyskusat vziat na obrad, ak bude odbry, tak ja na hostinu a potom uvidis.. najlepsie by bolo,keby po neho niekto prisiel alebo tak.. aspon ja si myslim