Ako zistím, či má syn úzku alebo širokú nohu?
Ahojte, viem ze hlupa otazka. Ale syn ma 18m. Chodi uz asi 4m, ale ja man pocit, ze stale neviem kupit spravne topanky. BF mu nesedelo vobec. Ale ze vobec. Smatlal v tom strasne. Potom som kupila geox a mala som pocit, ze je to ok. Ale teraz mi pride, ze ci mu nie su uzke. Obuty zacal davat tak zvlastne pravu nohu. Tak som kupila Elefanten a chodi v nich trosku lepsie. Ale uz som fakt zufala. Pripadam si uplne neschopne. Ze neviem decku kupit topanky 😂😅
A to nie je moje prve dieta 😂😂😂😂🤦♀️
@panda21 ale on nemal nikdy nadmerok vacsi ako 0,8 cm. Vzdy to bol max
A na tých Superfit máš aké označenie? Ak si dobre pamätám tak model Husky je na stredné širokú nohu.(M) Skús pozrieť šírku W tá je na širšiu nohu. Z modelov napríklad Icebird.
@barbie1981 vlozka vybrat nejde
@kristina2412 dakujem pozriem. Ale nie som si ista ci ma siroku nohu. Namerala som mu 13,5 cm a sirku 5,5 cm
Možno aj nema širokú ,môže mať len vysoký priehlavok. Keď bude obutý skús mu ako je jazyk topánky vopchať prst. Ak ti to pôjde v pohode je to ok . Ak ti to nepôjde môžu mu byť topánky tesne na priehlavku, hoci sú mu na šírku dobre. Tak skúša dcére predavačka v obchode kam chodíme. Tiež ma takú podobnú nôžku .
@kristina2412 dakujem za radu. Skusim 👍
Tak som mu to priadne premerala. A podla tejto stranky ma nieco na rozhrani uzkej a normalnej 🤦♀️
Cize hladam iny problem, co ma s topankami. Vyskusam teda objednat este BF raz 🤷♀️
Ak si na fb, napis do skupiny bose nozky bez prekazky. Poradia ti s vyberom, su tam aj baby z eshopov...
Mojim deťom sadli až Ddstepky, majú rôzne modely s rôznou ohybnosťou podrážky.

To sa stáva pri veľkom nadmerku aj do dĺžky (potkynanie) a aj do šírky (vbacanie nôh).