icon

Ako zmierniť bolesť po nastrelení náušníc bábätku?

sahel
28. mar 2025

Ahojte 🙂 Mam malu 7 mesacnu dcerku a dala som jej nastrelit nausnice. Samozrejme cely proces si kvalitne poplakala a pokracovalo to aj doma. Je z toho cela nestastna a citliva, v noci kvoli tomu nemoze spat a place. Prosim, ako ste nieco take riesili u tak citlivych babatiek na bolest? Po akom dlhom case sa ranka zahojila a Vase babatka prestali nausnice vnimat? Dakujem za odpovede 😊🙏❤️

Strana
z2
belllinka
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
Odpoveď bola odstránená
babushkaem
28. mar 2025

@sahel ja som si dala robit piercingy do ucha, a co mi dost pomohlo bola morská voda. Ked jej tam dáš alkohol tak bude mat tendenciu si do toho rýpať rukami. Ale to za par dni prejde. Framykoin by som dávala az by sa to naozaj zapálilo, co si nemyslím, ze sa stane.

sahel
autor
28. mar 2025

@bonboniera pri tetovani sa narusi imunita - tym, ze je cudzoroda latka v podkozi, ktora sa rozklada, tak biele krvinky su nutene bojovat denno denne s cudzorodou latkou. Preco ne do nosa? V nose sa prepichuje chrupka, ktora podobne ako kost ukonci svoj rast az v dospelosti. Koza dietata a tym aj usny lalocik su plne vyvonute uz okolo polroka, preto aj v tento cas sa najnovsie odporuca prepichovanie usiek.

sahel
autor
28. mar 2025

@babushkaem super, dakujem za odporucanie 😊🙏

danica2711
29. mar 2025

@cyberk píšeš totálne hlúposti. Normálna matka sa nehanbí za to, že jej dcéra "vyzerá ako chlapec", je jej totálne jedno, čo si myslia obmedzené malomeštiačky na detskom ihrisku. Ak si ozaj myslíš, že dievča je dievčaťom len tým, že má náušnice, inak je to len "vraj dievča", tak to je mentálna úroveň, ktorá si fakt nevyžaduje komentár. Inak, ja som nikdy nemala náušnice, ani moja dcéra - ani moja matka ani ja sme nedali dcéram náušnice nie preto, že sme chceli predstierať, že sú chlapci (nebolo treba, tých sme už doma mali), ale z dôvodov, ktoré som uviedla. A v živote sa nikto mne ani dcére neposmieval za to, že nemáme náušnice. Nemáme ich doteraz a žijeme spokojne, šťastne a žensky

Strana
z2