Ako zmyjem z tela dieťaťa makeup?
Kedze moje dieta uz je zelene, tak mi rozumna uvaha, ze taketo veci mam skusat cez vikend nepomoze... nejde to dolu (zatial len z mojej ruky, cim som ju natierala), ale na nej to bude to iste... cim to mam pozmyvat? Moja ruka je stale zlto - zelena... 10x umyta mydlom. Mala ide zajtra do skoly 🤐 🤐 🤐

Su to olejove farby? podla netu tie idu dole tazsie. Vodove sa lahko zmyju vodou, tie na baze oleja by mohli ist olivovym olejom
http://www.ehow.com/how_5753240_remove-paint-bo...
@anjelicek26
nejde mi nesmiat sa - zajtra namiesto skolky asi bude zjazd vodnikov.... 😀
no skusila by som - odlicovacie mlieko, odlicovac nejaky mastny aj nemastny, telovy olejcek...
mne pomahal citron zmiesany so sodou na flaky alebo "solvina" - ale to by som na take male telicko neskusala 😝 asi radsej
@anjelicek26
ja ti asi veľmi neporadím, ale nedá mi nereagovať 😉 😉 😉
malá je krásna 😀 je vidieť, že maminka je veľmi dôkladná, lebo je natretá úplne všade
aj mňa by zaujímalo, čo to je, aby sme sa prípadne vyvarovali a tiež ... na čo ste potrebovali byť tak zelení ?
ale ten citrón by som možno skúsila, používa sa aj na stiahnutie pigmentu a opálenia, tak možno stiahne aj túto zelenú farbu
držím palce, nech niekto poradí, niečo účinné
😉 😉 😉
poradiť neviem, ale nedá mi nezareagovať.....
je naozaj krásna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉
(prepáč)
asi by som sa snažila eliminovať tú zelenú hlavne na tváričke, nejakým telovým mliekom a zajtra buď len vysvetliť v škôlke, alebo nechať doma..... veď o pár dní jej to zíde samo...... snáď 😅
ale isto budete mať veselú príhodu na celý život 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
myslim ze olej by mal zabrat hoci aj normalny co na varenie puzivas alebo detsky

asi bych se obratila na vyrobce..neni u pokynu "zelene cislo"? 800....
p.s. kdyby bylo na aprila, tak bych asi nereagovala 😉
Na telicko male urcite to chce neco neagresivniho (neporadim), ale ty ruce bych smyla savem 😉
Kazdopadne dej vedet, ale tusim, ze do skolky zrejme nepujde....ach jo...
Prosim Te, napis sem jeste ten vyrobek, at se vyvarujeme i my ostatni...(dik)