Ako zvládať nepretržitý plač 3-týždňového bábätka?
Ahojte, som zúfalá, vyčerpaná, nervózna, nevyspaná, hladná. Mám doma 3-týždňové bábätko, kojím a dokrmujem Nutrilonom. Posledné 4 dni je každé jedenie nočná mora. Akonáhle sa naje, začne sa pučiť, plakať, kopať, ja ju síce utíšim ale za chvíľu to isté, takto to je cely deň. Spánok 0 bodov cez deň, vidím že aj ona je unavená, že chce spat, ale keď sa jej aj podarí za -0 minút je hore a zase plač. V noci spí dobre, pri nočnom kŕmení nie je žiadny problem. Včera sme boli u doktorky na poradni, zevraj ma zaplynené bruško, tak jej to teplomerom do ritky a masážou bruška uvoľnila, plus som kúpila kvapky Sabsimplex. Včera už vyzerala byt kľudná, aj si pospala keď sme prišli domov a dnes od rana znova to isté. Dala som kvapky, skusila jej masírovať bruško ale nič nepomáha. Už som v stave totálneho zúfalstva, nemá mi kto pomôcť s ňou, na chvíľu ju zobrať aby som sa ukludnila, už neviem čo mám spraviť. Jediný spôsob, akým sa ukľudni, je na prse, lenže potom mi zase zvracia lebo je prejedená. Poraďte mi prosím vás čo mám robiť lebo sa zbláznim 😣
Plus ma môj veľmi nepokojný spánok, vydrží späť Max jednu hodinu ...
@domcavesel ono tieto stavy trvali dokopy asi týždeň, potom sa zo dňa na deň upokojila a bol pokoj. Až mi to bolo podozrivé. U nás sa BioGaia neosvedčila, aj keď viem, že väčšina mamičiek ju chváli. Naozaj netuším, čo bol ten kľúčový faktor, ktorý ovplyvnil celu situáciu k lepšiemu, no každopádne som sa aj ja musela upokojiť a nenervacit sa, lebo ona potom plakala ešte viac. Zo dňa na deň to prešlo, pravdepodobn kombináciou všetkého čo som skusila :D

Ja tiež dávam tie kvapky plus biogaiu, uvidím či ju nezmením aj ja ... Ako dlho ti prosím trval tento problém ?