icon

Ako zvládate tri detičky?

katkavrazelova
31. máj 2013

ahojte mám dve detičky dcérka má bude mať teraz 2 roky a za 3 roky by som chcela ešte jedno bábetko už teraz závidím mamičkám ktoré chodia z bruškomchcela by som počuť neakú skúsenosť od mamičiek ktoré 3 dietka majú ako to zvládajú a aké majú jejich deti medzi sebou vzťahy mám chlapca a dievča a bojím sa že keby sme mali znovu chlapca tak dcérka sa bude cítit mimo hru a naopak .Taktiež sú tu niektoré také ktoré zastávaju názor že tri deti mávajú len romovia takže dopredu poprosím svoje názori si nechajte pre seba romka niesom.

Strana
z2
cajus
18. nov 2014

ahoj ja mam tri deticky chceli sme takze sme to planovali aj ked hlavou mi vyryli otazky co na to povedia ludia predsa ich mame za sebou najstarsia ma 6,5 potom 4, 9 mesacnu slecnu ale potom som si povedala ze to je nase rozhodnutie a kto chce nech si hovori co chce najleepsiie je to mat hned za sebou pekny dnik prajem

meusicka
18. nov 2014

@mireag ja som si tiez predstavovala ake to bude, ale to sa ukaze naozaj az potom, my sme tiez hned kukali ked som sa dozvedela ze cakam dvojicky, ze ci sa nam vobec do auta vojdu 3 sedacky. nastastie sa vosli 😀 teraz sme zase museli menit ato a sme uz tiez pozerali po vacsom aute, ale nakoniec mame citren C4 picasso a sadlo nam vyborne. ja som mala pri dvojkach 30 rokov a manzel mal 35, takze co sa tyka tvojho muza, je v najlepsich rokoch 😉
my sme na dovolenke boli naposledy ked sme este nemali deti a potom so strasu sme boli raz na navsteve v Irsku u kamosky a to bolo vsetko. ale ani si neviem predstavit ze by som sa niekam teraz mala s detmi hrabat, su este male a voebc nepotrebuju more ku svojmu stastiu. u nas ale prichodom dvojciek bolo nutne riesit byvanie, kedze my sme nemali doma dost miesta. este tak pre dve akurat ale aj to uz tesnejsie, ale pre tri v ziadnom pripade 🙄

maja2005
19. dec 2014

Ahoj aj my máme 3detičky, chlapec 4r.,chlapec 3.,dievčatko 1r., a všetkých som rodila sekcou musela som. A môžem ti povedať nemenila by som. Ani po že sú tak rýchlo po sebe, si proste vo svungu s plienok do plienok, občas som sa aj dobré vyspala v noci a keď nie v noci tak si k nim lahnem cez obed, všetkých mám doma, aj sa sami zahrajú majú sa strašne radi. Na ihrisku sa obranuju dávajú pozor na najmenšiu. Je to krása. No finančne zatiaľ pohoda, ako pri jednom, len auto sme menili asi 3krát a s dovolenkou tiež sme nemali problém, skôr keď ideme spolu do reštaurácie je to trošku zaujímavé a nie vždy sa aj nájme. Ale nikdy by som nemenila.

evaveva1
21. dec 2014

@mireag Dufam,že sa ti podarí mať tretie dieťa,po ktorom tužiš.Ked majú deti od seba menší vekový rozdiel,nemusíš sa im tak venovať,myslím tým pri hraní,atd.A hlavne s tebou úplne súhlasím čo píšeš,že ťa tvytáča veta:V DNESNEJ DOBE?To je podľa mňa pokrytecká výhovorka.Doba bola vždy nejaká a bude.Keby bola taká bieda,,neviem či by sa vyhadzovalo toľko jedla aj oblečenia/Píšem len o svojom okolí/.Skor je to o strese.No pri deťoch nemáš čas sa stresovať.Držím palce.

Strana
z2