Ako zvládnuť bábätko, ktoré chce byť stále na rukách?
Dobrý deň moje bábätko na už 4 mesiace ale chce len aby sme ho nosily na rukách bez toho nevydrží hrozné plače kupila som mu aj hojdacie kreslo no ale plače v ňom zaspí na rukách je na rukách všetko na rukách od narodenia a to som si myslela že keď bude starší tak to bude lepšie prosím nejaké rady a ironické poznámky si nechajte ďakujem.
@dionnikolas3 Keď bude starší, áno. Bude to lepšie. Ale pod pojmom "starší" si predstav, že keď bude chodiť. Takže máš pred sebou ešte minimálne celý blbý rok. Ale nič si z toho nerob, som na tom podobne :D
Nosily. Krvacaju mi oci
@dionnikolas3 4 prispevok ako 4mes dieta place a achce byt na rukach
Tak ho nos, je to obdobie prejde to
Pokial si vylucila koliky ci ine bolesti a potiaze
Je to dieťa, dieťa potrebuje cítiť matku/otca. Porad sa s niekym skúseným a kúp si nosic. Nebudeš ho nosiť do jeho 18tky.
Keďže ja mám problémy s chrbticou,tak to nosenie si dieťa muselo zvyknúť, že sa obmezovalo len na hupanie v sede Alebo ked som lezala a kedze clovek musí aj na wc alebo niečo si porobiť si zvykol ze mama nieje v dosahu ale napríklad ju počujem- to som stále spievala a veľmi skoro si zvykol že nemusí byt ,,nalepený,, a mama je stále tu
A okolo roku zvyknutý ,ze nie nosenie ale objimanie sa
Hlavne ide o tu prítomnosť a pocit bezpečia a postupne aj ked sa mu bude zlepšovať zrak bude to lepšie a resp aj ako ho budete učiť 🙂
@dionnikolas3 no ja moju malinku(teraz ma 5 kil a skoro 3 mesiace)dokazem mat na rukach max 15 minut.Muz ovela dlhsie no ked je v praci davam ju do hniezda polohovat ked place a privtieram sa k nej😬.A to tak,ze som uplne blizsko k jej tvaricke a tak ju hladkam.S dudlom nakoniec takto zaspi a ja zaspim s nou a potom spime v jednom klbku ako sipkove ruzenky.Nosenie nie je nic pre mna,strasne ma bolia ruky aj nohy😬Neviem ci to takto neaka mamka robi ako ja.Dnes ozaj tie mamicky radsej budu trpiet ako by mali najst ine riesenia.
@dionnikolas3 nenosit ho… ano, bude plakat, ale ked sa uistis, ze ho nic neboli, netlaci, je napapane, prebalene, tak je to len vyjadrenie nespokojnosti. Este ti bude casto vyjadrovat nespokojnost, ver mi! Nemozes mu vzdy ustupit len preto, ze place. Daj ho do toho kresielka a rozpravaj sa s nim, ukazuj mu hracky… skratka aby vedelo, ze si tam, ale budeme sa hrat takto. Oni maju radi, ked sa mozu na veci pozerat zhora a pohybovat sa, ale ked ho nebudes stake nosit, mozno ho to bude motivovat k pohybu. Zacne sa skor pretacat a casom lozit atd. Navyse musis mysliet aj na seba. Stastna mama, stastne dieta.
@dionnikolas3 nenosit ho… ano, bude plakat, ale ked sa uistis, ze ho nic neboli, netlaci, je napapane, prebalene, tak je to len vyjadrenie nespokojnosti. Este ti bude casto vyjadrovat nespokojnost, ver mi! Nemozes mu vzdy ustupit len preto, ze place. Daj ho do toho kresielka a rozpravaj sa s nim, ukazuj mu hracky… skratka aby vedelo, ze si tam, ale budeme sa hrat takto. Oni maju radi, ked sa mozu na veci pozerat zhora a pohybovat sa, ale ked ho nebudes stake nosit, mozno ho to bude motivovat k pohybu. Zacne sa skor pretacat a casom lozit atd. Navyse musis mysliet aj na seba. Stastna mama, stastne dieta.
@mane01 odporucam trosku nacitat predtym, nez zacnes davat rady. Dieta si vyzaduje blizkost, odopieranie ma vplyv na jeho vyvin mozgu a vztah k svetu a ludom…, vysedavanie v kreaielku ma negtivny vplyv na pohybovy aparat atd. Napr Kruh bezpecneho rodicovstva je dobre citanie
@mane01 odporucam trosku nacitat predtym, nez zacnes davat rady. Dieta si vyzaduje blizkost, odopieranie ma vplyv na jeho vyvin mozgu a vztah k svetu a ludom…, vysedavanie v kreaielku ma negtivny vplyv na pohybovy aparat atd. Napr Kruh bezpecneho rodicovstva je dobre citanie
@julish kde pisem o odopierani, nepisem, ze ho ma nechat same… kludne ho moze polozit na postel a venovat sa mu tam. To kreslo bolo len priklad.
@dionnikolas3 Moja mala 26.8 rok a stále chce byť na rukách ak sa postavím a nesedím pri nej tak hneď ruky inak plač :(

Kup si nosic, aby si mohla popri noseni dietata nieco spravit a nebolel ta chrbat. Babo blizkost a bezpecie potrebuje zo vsetkeho najviac., dozic mu to, cim viac sa blizkosti nasyti a bude verit, ze svet je bezpecne mieato, tym skor sa do sveta bude same pustat.